Lastmilesolutions
Image default
Auto's en Motoren

Autogarage in Harderwijk

Autogarage Harderwijk laat u vertrouwd en veilig rijden

Autorijden draait om het comfortabel en natuurlijk ook veilig bereiken van uw bestemming, iedere dag weer. Daarom is het belangrijk om volledig te kunnen vertrouwen op uw voertuig. Kies daarom voor een erkende en betrouwbare autogarage Harderwijk voor zowel de aanschaf als het onderhoud van uw auto.

Bij van de Bunte kunt u terecht voor alle nieuwe Nissan modellen, waaronder de elektrische LEAF en de verschillende supercars (Nissan 370z, GT-R en GT-R Nismo). Deze laatste modellen kunnen overigens geheel worden gepersonaliseerd. Naast een nieuwe auto kopen kunt u ook kiezen voor Nissan private lease.

 

Showroom en eigen werkplaats

Met centraal gelegen vestigingen in Nunspeet en Harderwijk is Nissan van de Bunte uitstekend bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Kom gerust eens langs om de meest prachtige nieuwe en occasion modellen te bekijken in de showroom en vindt uw perfecte auto. De autogarage Harderwijk beschikt over een eigen werkplaats, waar de uiterst ervaren monteurs uw wagen helemaal in orde maken. Autogarage Nissan van de Bunte is gespecialiseerd in Nissan, maar biedt daarnaast ook een gevarieerd assortiment aan occasions van andere merken.Voor het doornemen van uw wensen en het bekijken van de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Nissan van de Bunte: ook voor onderhoud aan uw auto

Als gespecialiseerde autogarage Harderwijk kunt u bij Nissan van de Bunte voor alle denkbare werkzaamheden terecht. Zo kunt u bij ons uw zomer- of winterbanden laten controleren of verwisselen, uw verlichting laten controleren, uw auto een kleine of grote beurt geven of APK laten keuren. Bij reparaties aan uw Nissan maken we uiteraard altijd gebruik van originele Nissan-onderdelen.

Met 25 jaar ervaring is Nissan van de Bunte dus de ideale volgende stop op uw route.