Behandelen van dyslexie op de juiste manier: Wat is het lees- en schrijfniveau van uw kind?

Wanneer uw kind moeite heeft met technisch lezen en spelling, heeft het hulp nodig. In dit geval kunt u langsgaan bij Trivers- Dyslexie Instituut Roosendaal, die kinderen met dyslexie behandelen. Hierbij wordt allereerst een onderzoek uitgevoerd dat gericht is op technisch en/of begrijpend lezen en spelling en/of grammatica. Uit dit onderzoek blijkt hoe uw kind leest en schrijft en wordt er een niveau bepaald. Als blijkt dat uw zoon of dochter de diagnose dyslexie heeft, kan men bij deze kleinschalige praktijk uw kind uitstekend behandelen. Bovendien krijgt u als ouder praktische begeleidingstips mee.

Laat dyslexie effectief behandelen en voorkom belemmeringen

Heeft u het idee dat uw kind op school lastig kan lezen en schrijven? Vraag om hulp! Dan voorkomt u problemen in de toekomst, want vaak is dyslexie goed te behandelen. Uw kind zal namelijk niet enkel op school last hebben van belemmeringen. In de toekomst van uw zoon of dochter, bij een vervolgopleiding of in het bedrijfsleven, kan het belemmerend werken. Dus voor een mooie toekomst laat u de dyslexie bij uw kind goed behandelen. Daarom schakelt u Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in, want daar vindt men het belangrijk dat ieder kind een kans moet krijgen om de gevolgen van dyslexie te verhelpen.

Ik denk dat mijn kind dyslexie heeft: wat houdt het in en is het te behandelen?

Denkt u dat uw kind moeite heeft met lezen en schrijven? Maar weet u niet waarom dit zo is? Dat is vervelend, maar er is een oplossing. Dan kunt u Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal inschakelen om een onderzoek te laten uitvoeren om na te gaan of uw kind dyslexie heeft. Dit betekent dat het technisch lezen en spelling moeizaam gaat bij een kind, terwijl hij of zij wel voldoende intelligentie heeft. Het is belangrijk om dyslexie te laten behandelen bij een externe organisatie, zoals Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal, waarbij men kinderen met leesproblemen kan begeleiden en ondersteunen.

Back to Top