Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Bij dit bedrijf kun je leukste sportprijzen online bestellen

Ben jij op zoek naar leuke sportprijzen om uit te delen aan de winnaars van een toernooi of evenement? Sportprijzentopper.nl is een specialist op het gebied van sportprijzen. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan prijzen voor diverse sporten. Of je nu een voetbal- of volleybaltoernooi organiseert of een prijs zoekt voor de beste biljarter of tennisser, bij deze specialist heb je genoeg keuze. Van schalen tot bekers en van medailles tot vaantjes, je hebt een enorme keuze uit toffe prijzen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de winnaars een prijs te geven of om iedere deelnemers een vaantje te geven als aandenken. Het bestellen van hun sportprijzen doe je eenvoudig via hun website, zo bestel je gewoon vanaf je eigen bank.

Een sportprijs laten personaliseren

Bij het bestellen van sportprijzen kun je er bij Sportprijzentopper.nl ook voor kiezen om deze te laten bedrukken. Zo is het bij hun mogelijk om het logo van jouw vereniging op de beker te laten bedrukken, maar kun je ook een stukje tekst aanleveren. Deze tekst drukken ze dan op het daarvoor bestemde tekstvlak van de beker of medaille. Het unieke aan dit bedrijf is dat ze dit helemaal zelf oppakken. Hierdoor kunnen ze hun levertijden korter houden omdat ze het in eigen bezig hebben. Op deze manier pas je de prijs aan zoals jij voor ogen hebt en heb je pas echt een unieke, gepersonaliseerde prijs.

Bestel meerdere prijzen tegelijkertijd

Als je een evenement of toernooi organiseert, is de kans groot dat je ook meerdere sportprijzen wilt bestellen. Vaak krijgen de beste drie deelnemers of teams een mooie prijs, maar het is natuurlijk ook mogelijk om alle deelnemers een leuk aandenken te geven. Bij Sportprijzentopper.nl kun je alle sportprijzen tegelijkertijd bestellen. Het voordeel hiervan is dat je geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen en je alle prijzen direct in jouw bezit hebt. Zij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van de prijzen.