Bij veel toepassingen is het gebruik van een groutanker zeer belangrijk

Heeft u de opdracht om een kanaal aan te leggen? Dan is het van belang dat al het water op de goede plek blijft liggen. Om dit te garanderen gebruikt u bijvoorbeeld een damconstructie of damwand. Het is uiteraard zaak dat deze goed blijven staan. Daarom schakelt u een specialist in die met een groutinjectieanker alles stevig vastlegt. Deze specialist in verankering van wanden of grond is De Vries Titan. Met meer dan 15 jaar ervaring realiseren ze projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere bouwkundige en civieltechnische aannemers. Bent u dus op zoek naar een specialist in damverankering of funderingsherstel? De Vries Titan is het bedrijf voor u.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Het is een zeer ingrijpende klus om een kanaal te versterken of zelfs te verleggen. Hierbij is het van belang dat u niet alleen op een specialist vertrouwt, maar ook op het materieel. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee een verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Uw hele klus valt of staat met de verankering voor de wanden en de grond. Het draait hierbij om projecten die een groot risico met zich mee dragen, zoals het bezwijken van ondergrond door een te groot draagvermogen. Of het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Back to Top