Dé expert in duurzame inzetbaarheid van de medewerkers van je bedrijf

Binnen je bedrijf is het belangrijk om medewerkers te hebben die zich mentaal én fysiek fit voelen. De expert in duurzame inzetbaarheid van medewerkers helpt je hierbij. De medewerkers nemen veel initiatief om zich verder te ontwikkelen en kunnen het werk goed aan. Maar dat is niet het enige. Bevlogen medewerkers zorgen voor een positieve sfeer in de organisatie, wat invloed uitoefent op de andere medewerkers. Bevlogen medewerkers blijven actief aan hun ontwikkeling werken. Maar hoe krijg je jouw medewerkers geïnspireerd? Hiervoor kun je het loopbaanadviesbureau Focus inschakelen. Door coaching, training of begeleiding van een loopbaancoach bij de loopbaanontwikkeling worden medewerkers geholpen om hun talenten optimaal te benutten!

Beter aan het werk met hulp van een loopbaancoach

Na een lange tijd thuis te zijn geweest door bijvoorbeeld ziekte, wil je weer aan het werk. Echter, je kan wel wat hulp gebruiken. Schakel dan de hulp in van Focus. Focus is een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Jouw loopbaancoach helpt je naar een nieuwe baan. In dit project hervind je jouw vertrouwen. Op basis van jouw vaardigheden en wensen bepalen de adviseurs welk soort werk voor jou geschikt is. Ook neem je deel aan trainingen en workshops, waar je leert hoe je presenteert en hoe je een netwerk opbouwt. Als je een geschikte baan hebt gevonden gaat de coaching van Focus door om ervoor te zorgen dat je die baan ook vasthoudt.

Hulp van een loopbaancoach voor zowel medewerkers als managers

Kom eens langs bij het loopbaanadviesbureau Focus dat is gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hier volgen zowel medewerkers als managers een uniek coachingstraject met een loopbaancoach. Zij helpen je inzicht te krijgen in jouw capaciteiten en gaan aan de slag om de mogelijkheden binnen jouw organisatie helder te krijgen. Ook hebben medewerkers en managers toegang tot een Loopbaanportaal, waar allerlei instrumenten en tests beschikbaar zijn. Hierdoor ontdek je welke functies bij jou passen! Focus biedt twee verschillende coachingstrajecten: executive coaching en performance coaching. Het eerste traject helpt managers met het maken van de juiste keuzes. Het tweede traject is gericht op werknemers. Werknemers krijgen door dit traject meer inzicht in hun eigen situatie.

Back to Top