De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos met Stock Music

Wat voor sfeer bepaal jij met muziek? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je bent een film aan het kijken en merkt dat de muziek steeds dreigender wordt. Dit draagt bij aan het gevoel dat de film je geeft. Het gebruik van deze Stock Music wordt over het algemeen veel toegepast als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over. In het assortiment van Earforce vind je ook Stock Music die geschikt is voor het bepalen van een sfeer, zoals gespannen, vrolijk of romantisch. Maar ook het benadrukken van een boodschap doe je met muziek. De setting van een film of video wordt kracht bijgezet met specifieke muziek die de locatie identificeert. Denk bijvoorbeeld aan flamenco muziek op een plein in Spanje. Als deze soorten Stock Music vind je in het assortiment van Earforce.

Ontdek Stock Music en de voordelen ervan

Heb je een bepaald nummer in gedachten? Geef het door aan dit bedrijf. Je hoort vast wel eens een leuk nummer op de radio als je bijvoorbeeld in de auto zit. Om dat nummer te mogen spelen, betaalt de radio een bedrag aan de maker van het lied. Ze betalen voor het gebruiksrecht om het nummer te mogen spelen. Stel, jij hebt een video gemaakt voor jouw bedrijf of voor het bedrijf waar je werkt. Nu ben je op zoek naar een nummer wat daar goed onder past. Je denkt direct aan het nummer dat je op de radio hoorde. De rechten voor het nummer kosten heel veel geld, te veel om dit onder jouw video te zetten. De oplossing hiervoor is Stock Music van Earforce. Deze muziek is vrij van rechten en hier betaal je dus een veel kleiner bedrag voor. Zet je video kracht bij met Stock Music uit het ruime assortiment van Earforce.

Deze componist regelt jouw Stock Music

Heb je al eens gehoord van Stock Music? Zo niet, doet het je goed om hier meer informatie over aan te vragen. Een componist die speciaal voor jou een nummer schrijft én componeert, dat klinkt toch geweldig? Een professioneel bedrijf dat in een eigen studio de muziek maakt voor onder jouw reclame of video. Dit bedrijf is Earforce en de muziek die zij maken is Stock Music. Wellicht dat je wel eens van gebruiksrecht hebt gehoord bij de toepassing van muziek in een reclame of video. Dit houdt in dat je een behoorlijk bedrag betaald aan de maker van het nummer. Met de Stock Music van Earforce is dit bedrag aanzienlijk lager. Bovendien wordt het speciaal voor jou geschreven. Wanneer schakel jij deze specialist om een nummer te componeren?

Back to Top