Lastmilesolutions
Image default
Banen en opleidingen

De succesfactor van een cv-database voor jou als intermediair

Tot niet al te lang geleden plaatsten werkgevers vrijwel altijd zelf een vacature wanneer zij een medewerker zochten en benaderden zij deze niet actief. Sinds de opkomst van de cv-database is daar verandering in gekomen. Onderzoeken ondersteunen de effectiviteit van dergelijke databases. Vaak lukt het beter om via deze weg een geschikte kandidaat te vinden dan via de klassieke vacatureplaatsing. Een zeer uitgebreide en alsmaar groeiende cv-database is ikbenbeschikbaar.nl.

Het vinden van de meest gemotiveerde medewerkers

Waar het geheim van de cv-database in schuilt? Alhoewel er meerdere voordelen aan verbonden zijn, is een wel heel belangrijke dat je niet alleen de actief werkzoekenden benadert (degenen die om werk verlegen zitten of ontevreden zijn met hun huidige baan), maar ook de zogeheten latent werkzoekenden. Latent werkzoekenden hebben een baan en zijn daar wellicht ook tevreden over. Toch staat ze open voor een nieuwe uitdaging in hun carrière. Uitgebreid naar vacatures zoeken doen ze vaak niet, maar hun cv online in een cv-database plaatsen wel. Latent werkzoekenden blijken de meest gemotiveerde medewerkers op te leveren. Fijn voor jouw opdrachtgevers, prettig voor jouw imago als intermediair.

Altijd toegang tot mogelijke kandidaten

Wie zich bij een cv-databank inschrijft, is bereidt een flexcontract aan te gaan. Deze wellicht wat mindere zekere vorm van een arbeidscontract zorgt dus niet voor hobbels op de weg. Als intermediair kun je voor jezelf en de rest van je team een pakket afsluiten bij ikbenbeschikbaar.nl. Je kunt doorlopend en ongelimiteerd van de database gebruikmaken. Ideaal, omdat je niet alleen nu, maar continu op zoek bent naar nieuwe kandidaten.

Meer dan duizend kandidaten

Zijn jouw klanten op zoek naar tijdelijke medewerkers? Met de hulp van deze cv-database kun je ze altijd bedienen. Je selecteert op werkervaring, kwalificaties en werklocatie. Er zijn al duizend kandidaten beschikbaar op dit platform en daar komen er dagelijks nog eens tientallen bij. Zo heb je als intermediair de sleutel tot succes in handen.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/