De waterdichte koffers van de specialist zijn van goede kwaliteit

De kofferspecialist uit Den Haag heeft onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Er zijn veel verschillende soorten koffers te koop, dus er zit er altijd een bij die bij u past. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer van kofferfabriek Gefken, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

De kofferspecialist biedt u kwalitatieve koffers en een goede garantie. De goede koffer of flightcase van uw keuze wordt desgewenst voorzien van een passend interieur, met verlichting, goede sloten of verschillende vakjes om kleine losse spullen in op te bergen, zodat u ze niet kwijtraakt. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

U kunt het interieur van uw koffer of maatwerk flightcase laten voorzien van ingenieuze snufjes als verlichting, een modern slot en verschillende handige vakjes om losse spullen in op te bergen, zodat u niets meer kwijtraakt. Hierdoor trekken de producten nog meer de aandacht tijdens het geven van presentaties. Bometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Back to Top