Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Design hotelinrichting met oog voor detail

Een oog voor detail is cruciaal wanneer het aankomt op hotelinrichting. U heeft namelijk een bepaalde stijl voor ogen voor de design inrichting van uw hotel. Het is belangrijk dat een interieurbedrijf dat beeld tot in de kleinste details omzet in de realiteit. Reken daarom op de specialisten van Sutherland Design. Dit Nederlandse bedrijf verzorgt met veel zorg en aandacht de inrichting van uw hotel. Daarin bieden zij u een totaalpakket: elke ruimte wordt onder handen genomen. Zij zorgen zo dat de verschillende ruimtes, van gastenkamers tot eetruimte, op elkaar zijn afgestemd.  Zo ademt heel uw hotel de gewenste en gastvrije sfeer uit die mensen uitnodigt om te verblijven in uw hotel.

Design inrichting die sfeer en comfort combineert

Als u gebruikmaakt van de diensten van Sutherland Design, kunt u rekenen op een geslaagd resultaat dat aan uw wensen voldoet. Het bedrijf blijft bovendien continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Zo bent u altijd verzekerd van een echte design inrichting. Tijdens een eerste gesprek bespreken ze uw wensen voor de hotelinrichting. Op basis hiervan wordt een plan opgesteld dat een nauwkeurig beeld schetst van de design inrichting vol sfeer en comfort die u zal ontvangen. De professionals gaan vervolgens aan de slag volgens de opgestelde planning. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Zorgeloze renovatie van uw hotelkamers

Sutherland Design doet meer dan enkel de hotelinrichting van nieuwe hotels. Ook verzorgt dit bedrijf graag de renovatie van uw hotel. Zijn uw gastenkamers toe aan een update? Wilt u dat uw restaurant of lounge een modernere sfeer uitademt? Deze specialist geeft uw kamers en andere ruimtes graag een styling waarbij luxe en comfort voor uw gasten centraal staan. Het bedrijf zorgt voor een mooie design inrichting, van lichtplannen tot bedplaids, binnen uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe hotelinrichting? Vraag dan snel een persoonlijk gesprek aan op de website van Sutherland Design.