Dit professionele bemiddelingsbureau vindt voor jou een baan KAM manager

Jij wilt toch ook een baan die je voldoende uitdaagt en die bij je past? Is een baan als KAM manager iets voor je? Dan helpt een specialist als ISO-point je graag. Zij zijn al jaren een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor werkgevers en werknemers op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Zij weten dus als geen ander waar ze op moeten letten om voor jou de perfecte baan te vinden als KAM manager. Door middel van een persoonlijk gesprek en je cv, wordt gekeken naar je kwaliteiten en wordt de opdrachtgever gekozen die het beste bij je past? Benieuwd geworden? Solliciteer direct online of neem contact op met ISO-point door te bellen.

Wat houdt een functie als KAM manager precies in?

Kwaliteit, Arbo en Milieu, dat zijn de zaken waar een KAM manager zich mee bezighoudt. Alle zaken omtrent deze drie kenmerken worden geregeld en gehandhaafd. Zo stelt een KAM manager een Kwaliteit, Arbo en Milieuplan op, voert deze uit en geeft hier advies over. Daarnaast beheert een KAM manager ISO en TS managementsystemen en is deze het aanspreekpunt bij klachten over Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ligt dit volledig in jouw straatje en heb je meer dan vijf jaar ervaring in de metaal, staal, betonbouw of maakindustrie? Solliciteert dan direct op een van de vele vacatures tot KAM manager bij ISO-point. Zij zijn dé specialist in het samenbrengen van werknemers en opdrachtgevers op het gebied van veiligheidskunde.

Dit is waar jij aan moet voldoen om als KAM manager aan de slag te gaan

Beschik jij ook over de kwaliteiten om een KAM manager te worden? Heb je een afgeronde hbo-opleiding in een technische studierichting? En heb je al 5 jaar ervaring in hetzelfde vak? Dan is dit echt iets voor jou! Daarnaast is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met de certificering en het beheren van ISO systemen. Dit is namelijk een groot onderdeel van de werkzaamheden. Voldoe je aan deze eisen én sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan direct op een vacature voor KAM manager bij ISO-point. Deze specialist zorgt ervoor dat je de baan vindt bij een opdrachtgever die volledig bij jou past.

Back to Top