Lastmilesolutions
Image default
Dieren

Een dierenpension in de buurt van Chaam waar uw huisdier in goede handen is

Bent u op zoek naar een dierenpension in de buurt van Chaam waar u uw hond of kat met een gerust hart kunt onderbrengen terwijl u afwezig bent? Bij Dierenpension de Wildert, sinds 2006 gevestigd aan de Bredaseweg, krijgen huisdieren aandachtige zorg in een comfortabele omgeving. Alle binnenverblijven van het pension zijn verwarmd. Omdat een vertrouwde omgeving zo belangrijk is voor katten, zijn de kattenverblijven als woonkamers ingericht. Voor honden is er alle ruimte om te spelen en te ravotten. Als het buiten regent is er binnen voldoende ruimte om te spelen. Dit dierenpension biedt tegen een kleine vergoeding een haal- en brengservice voor uw huisdier aan, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Dagopvang voor uw trouwe viervoeter

Dierenpension de Wildert is er niet alleen voor u als u met vakantie gaat, maar ook als u opvang zoekt voor uw hond voor overdag. U kunt gebruik maken van de dagopvang als u uw hond niet alleen thuis wilt laten terwijl u bijvoorbeeld naar het werk gaat. De dagopvang van het dierenpension nabij Chaam is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar. U spreekt met het team van het dierenpension af hoe vaak u van de opvang gebruikmaakt en hoe laat uw dier zal worden gebracht en opgehaald. Mocht u een dagje minder of een dagje extra opvang nodig hebben, dan is dat altijd mogelijk.

Chippen of trimmen: alles is mogelijk

Uw hond kan tot in de puntjes verzorgd worden in het dierenpension. Zo kan uw hond worden gewassen tijdens uw afwezigheid. U krijgt uw geliefde huisdier dan weer helemaal fris en schoon thuis, hoelang het ook heeft rondgerend op de speelweides. Er is ook een trimsalon aanwezig waren alle soorten honden een trimbeurt kunnen krijgen, of ze nu in het pension verblijven of niet. Ook het chippen en registreren van uw hond of kat is mogelijk in het dierenpension nabij Chaam.