Een Novy dampkap met flinke garantie, dat is pas een slimme investering!

Wist u dat u verzekerd bent van een flinke garantie wanneer u een Novy dampkap gaat bestellen bij Elektro Lommelen? De garantie loopt op tot maar liefst 5 jaar! Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Goede service vóór, tijdens en na dampkap kopen

Bij een dampkap kopen verwacht u natuurlijk een stuk service. En dat is ook uw goed recht! Waar u dit vindt? Kom gezellig naar Elektro Lommelen! Heeft u ergens vragen over? Kunt u wel wat deskundig advies gebruiken omdat het lastig vindt een keuze te maken? Zij staan voor u klaar. Misschien is de Novy dampkap wel iets voor u. Krijgt u uw dampkap niet zelf mee naar huis? Maak dan gebruik van de transportservice. En als er iets stuk gaat, dan staan de herstellers binnen de kortste keren bij u voor de deur om uw apparaat te herstellen.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Wilt u een origineel en betrouwbaar product van Belgische makelij? Dan kiest u bij uw nieuwe dampkap voor Novy! Een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.

Back to Top