Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Een specialist voor de ontruiming van uw woning

Laat u volledig ontzorgen door een specialist in te schakelen voor de ontruiming van uw woning. Woningontruiming Regionaal neemt deze zorg volledig voor u uit handen. Dit bedrijf is werkzaam in vijf regio’s door heel Nederland waardoor er altijd wel een regiomanager in de buurt is om u van dienst te zijn. Door middel van diverse betrouwbare partners, waar deze specialist mee samenwerkt, krijgt zoveel mogelijk van uw inboedel een herbestemming. Zo gaat de inboedel onder andere naar het Leger des Heils, de CliniClowns, thuiszorgorganisaties en verzorgingscentra, maar ook naar uitvaartbedrijven, kringloopwinkels, bewindvoerders en notarissen. Zo bent u er zeker van dat uw inboedel niet onnodig wordt weggegooid, maar zoveel mogelijk spullen een goed nieuw plekje krijgen.

Een duidelijke werkwijze met heldere communicatie

Wanneer u deze specialist inschakelt voor de ontruiming van een woning, kunt u rekenen op een woningontruiming met heldere communicatie en een duidelijke werkwijze. Zo kunt u met uw familie eerst alle dierbare spullen uit huis halen voordat de professionals van Woningontruiming Regionaal voor een spoedige ontruiming en oplevering zorgen. Tijdens de ontruiming worden alle meubels en overige inboedel uit de woning ontruimd, waarvan zoveel mogelijk wordt hergebruikt via goede doelen. Mogelijke veilingspullen worden apart gehouden en naar het veilinghuis gebracht. Heeft u toch iets waardevols over het hoofd gezien? Dan houden deze specialisten dit natuurlijk voor u apart.

Ontzorg uzelf door een specialist in te schakelen

Woningontruiming Regionaal verzorgt in principe alle werkzaamheden die nodig zijn om het huis naar tevredenheid op te kunnen leveren aan de verhuurder of makelaar. Van de ontruiming van een woning tot het herstellen van elektra en afbreken van eigen bouwwerken. Kortom, alles wordt u uit handen genomen als het gaat om de woningontruiming en alle praktische afwikkelingen rondom de oplevering aan de makelaar of woningbouwvereniging. Ontzorg uzelf dus volledig en schakel de specialisten van dit bedrijf in!