Een splinternieuwe verkoopwagen aanschaffen? Het kan bij ons!

Bent u op zoek naar een nieuwe verkoopwagen, maar wilt u deze helemaal samenstellen naar uw wens? Waar wacht u dan nog op! Bij Innovan Trailers kunt u verschillende soorten verkoopwagens aanschaffen voor een goede prijs. Bovendien zijn wij hierin gespecialiseerd, dus wij kunnen u in alle opzichten adviseren als het gaat om uw verkoopwagen.

De keuze is reuze qua verkoopwagens

Bij ons kunt u uit van alles kiezen als het gaat om uw verkoopwagen. Van het uiterlijk tot de inhoud van de wagen, alles is mogelijk. Wilt u een antislip op de vloer, geen probleem! Deze verkoopwagens worden geheel op maat voor u gemaakt. U zal ook bij het proces aanwezig zijn, zo weten wij zeker dat alles is zoals u het in uw hoofd had. Bovendien als er iets fout gaat, dan kunt u in de tekeningen of ergens anders nog wat aanpassingen doorgeven. Heeft u een niet te groot budget, maar toch behoefte aan een nieuwe wagen? Hier hebben wij ook een oplossing voor! Wij hebben namelijk in ons assortiment al standaard wagens staan die wat minder kosten, maar toch alles heeft wat u wilt. Deze wagens kunt u altijd later nog customiseren als u daar de behoefte voor heeft.

Meerdere diensten

Wilt u dat wij meer voor uw wagen kunnen betekenen dan alleen maar het verkopen ervan? U kunt ook bij ons een wagen huren voor een bepaalde periode. Als er bijvoorbeeld een evenement in aantocht is en u, als cateringbedrijf, wilt daar staan en eten verkopen, kunt u gebruik maken van onze mobiele verkoopwagens. Bovendien kunt u bij ons ook voor reparatie of onderhoud bij ons in de garage terecht. Als u een wagen bij ons koopt, dan is deze service geheel kosteloos tot uw beschikking.

Contact

Wilt u meer weten over het assortiment van Innovan Trailers of wilt u meteen in contact komen met dit bedrijf? Bekijk dan de website van Innovan trailers voor meer informatie over de verkoopwagens, diensten en meer dat zij aanbieden voor u als klant. Alle contactgegevens vindt u ook op de website terug.

Back to Top