Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Een staalconstructie op maat of de keuze voor klassieke bouw?

Kiest u voor een staalconstructie op maat? Dan is het duidelijk dat daar veel meer voordelen dan nadelen bij komen kijken. Het grote voordeel van staalbouw woningen boven houten prefab woningen is de flexibiliteit die deze ook na het bouwproces nog bieden. Wie zelf een droomwoning wil laten maken, overweegt vaak echter ook traditionele bouw, ook wel klassieke bouw genoemd. Toch verdient staal wederom meestal de voorkeur. R.E.M. Techniek is met zijn deskundigheid en jarenlange ervaring dé partner voor staalbouw woningen en iedere andere staalconstructie op maat.

De kenmerken van klassieke bouw

Even op een rijtje: alhoewel traditionele, van baksteen vervaardigde woningen een goede isolatie bieden, uit te breiden zijn en een lange levensduur hebben, kleven er ook wat nadelen aan. Zo kost de bouw veel tijd en gaat het om een zeer zware constructie, wat extra kosten met zich meebrengt. Ook kunnen de prijzen gedurende het bouwproject fluctueren, waardoor een traditionele woning nogal eens duurder uitvalt dan de bedoeling was. 

Specialist in staalbouw projecten

Staalbouw woningen zijn, in tegenstelling tot wat velen denken, niet per se duurder dan traditionele bouw. Een staalconstructie op maat is snel opgebouwd en biedt dezelfde isolatie en levensduur als een klassieke woning. Het kan erg lastig zijn om een aannemer te vinden die met dit materiaal werkt. R.E.M. Techniek heeft zich echter geheel gespecialiseerd in staalbouw projecten als woningen, hallen en bedrijfspanden. De gespecialiseerde aanpak zorgt ervoor dat u geen concessies hoeft te doen in de bouw van uw droomwoning.

Staalconstructies van A tot Z

Bent u op zoek naar een aannemer die u kan helpen met een staalconstructie op maat? Deze expert focust zich op kleine en middelgrote projecten en draagt zorg voor het gehele traject, van ontwerp tot en met montage. Zo heeft u gedurende het gehele bouwproject met slechts één partij te maken. Uw persoonlijke wensen zijn bij deze expert van groot belang.