Eindelijk uw badkamer succesvol opknappen

Een badkamer opknappen leek nog ver weg. Drie maanden geleden, het is zover, uw huis is gekocht en in principe direct bewoonbaar. U was meteen gecharmeerd van de woning en nam de badkamer op de koop toe. Maar nu, drie maanden later, bent u de badkamer zat. Het oude sanitair uit de jaren zestig en de kleuren staan u ook tegen. U heeft liever een dubbele wastafel en een aparte doucheruimte. Graag met lichte kleuren en een simpel motief. Maar al dat werk, al die rommel en troep. En hoe lang zal het wel niet duren? Dit zijn logische vragen die u zich stelt. Dit kan echter snel worden opgelost!

Kies voor deze specialist in badkamers

Heeft u weleens gehoord van Het Chique Huis? Een badkamerspecialist uit Den Haag die u graag helpt met het opknappen van uw badkamer. De specialisten van dit bedrijf werken altijd snel en zorgvuldig. Compleet slopen is niet nodig, want ze repareren als het ware de oude badkamer. Door voor dit bedrijf te kiezen, zult u meer dan tevreden zijn. Ziet u het al voor zich? Die oude look weg en met een grote glimlach in de spiegel kunnen kijken. Met liefde aan de poets om de schimmels buiten de badkamerdeur te houden.

Met de hulp van dit bedrijf kijkt u weer lachend in de spiegel

Wellicht denkt u: “Maar hoe krijgen we dan een dubbele wastafel?” Het Chique Huis kan u ook op dit gebied helpen met het opknappen van uw badkamer. Wanneer u de oude wastafel eruit haalt en inruilt voor een dubbele, is de dienstverlening van Het Chique Huis een goede keuze om uw badkamer op te knappen. Enkel een nieuwe wastafel kopen en de rest enkel laten renoveren, zo weinig moeite hoeft het te kosten! En het geeft lang niet zoveel rommel dan wanneer alles moet worden gesloopt en afgevoerd. Wat wordt het, die witte tegels, of toch gebroken wit? Bespreek het met de specialist en ontdek de mogelijkheden.

https://www.hetchiquehuis.nl/
Back to Top