Finance recruitment: profiteer van een groot netwerk

U heeft een eigen onderneming of bedrijf en u bent op zoek naar een nieuwe medewerker in de finance die uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Echter, het is erg moeilijk om een geschikt persoon te vinden voor de desbetreffende functie. U ziet door de bomen het bos niet meer en wilt hulp inschakelen. Schakel daarom Scope Finance in voor finance recruitment. Dankzij een groot netwerk biedt dit bureau u nieuwe kanalen, vijvers, waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Maak anders eens een kennismakingsafspraak en kom erachter hoe deze expert u de helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie!

Hoe u finance recruitment inzet als lange termijn oplossing

Veel bedrijven maken van finance recruitment gebruik als een noodoplossing. U heeft een eigen onderneming, iemand is uitgevallen en u heeft snel iemand nodig. Een dergelijke ‘plug & play’ functie is vaak een kortetermijnoplossing. U heeft een heel specifiek profiel opgesteld, want de kandidaat moet direct met alle systemen, protocollen en processen overweg kunnen. Daardoor duurt het wervingstraject natuurlijk langer, en bovendien betaalt u meer voor een kandidaat met zoveel ervaring. Denk in plaats daarvan eens op de lange termijn. Een kandidaat die wil, die actief meedenkt, de juiste financiële achtergrond heeft, en zich binnen uw organisatie verder kan en wil ontwikkelen. Dat zijn precies de kandidaten die de werving en selectie van Scope Finance in het vizier heeft. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden!

Finance recruitment: leer de persoon achter het CV kennen

Kandidaten worden bij recruiters behandeld als nummers. Dit is een beeld die veel mensen voor zich hebben. Binnen de financiële wereld wordt op iedereen geschoten die zich beweegt en pas daarna wordt er gekeken naar de kennis, ervaring en persoonlijkheid van deze persoon. Bij Scope Finance schieten ze liever met scherp, gericht en doeltreffend. En daarvoor is de persoon achter het cv belangrijk! Pas dan kunt u beoordelen of een persoon ook qua persoonlijkheid en werkinstelling past bij uw bedrijf. Finance recruitment via deze partij zorgt dan ook voor veel kwalitatievere matches. Dat scheelt u als opdrachtgever ook nog eens een hoop tijd omdat u minder kandidaten hoeft te interviewen.

Back to Top