Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Heeft u een extra woning en wilt u deze verhuren aan expats in Amsterdam?

Haagen & Partners is dé partner die u inschakelt wanneer u wilt verhuren aan expats in Amsterdam. Deze verhuurmakelaar is al een actieve speler in regio Amsterdam als het gaat om bemiddeling en advisering bij het verhuren aan expats. Zij weten dus alles af van de markt en hoe u deze expats bereikt. Veel (inter)nationale bedrijven weten hen dus te vinden, omdat hun buitenlandse werknemers een goede woning nodig hebben, vaak gemeubileerd en wel. De expats komen namelijk van ver en hebben geen hele inboedel bij zich. Ze moeten zich in een woning eigenlijk vrijwel meteen thuis kunnen voelen. Daar helpt deze makelaar u dus graag bij.

Als expat een woning huren in Amsterdam

Amsterdam is dé stad voor expats. Het is nu eenmaal zo dat veel bedrijven zich vestigen in Amsterdam, en deze hebben dan vaak ook meerdere vestigingen wereldwijd. Het komt dus vaak voor dat medewerkers vanuit een ander land soms (tijdelijk) worden overplaatst naar een andere vestiging. Wanneer dit gaat om Amsterdam, is Haagen & Partners het bedrijf dat u helpt bij het vinden van een woning om te huren. Zij adviseren u over de woningen, wijken, hoe telefoon- en internetverbinding aangesloten moet worden, energie, belastingen en eigenlijk alles waarmee expats te maken krijgen wanneer ze in Amsterdam gaan wonen. Mocht de expat voor langere tijd blijven, kunnen ze hem of haar ook adviseren bij het aankopen van een woning.

Het beheer voor verhuurders

Het fijne aan het verhuren aan expats in Amsterdam, is dat deze in veel gevallen zeer betrouwbaar zijn. Helaas komt het vaak voor dat andere huurders zich niet altijd aan de regels houden en dat kan u als verhuurder veel frustraties opleveren en geld kosten. Bij expats komt dit eigenlijk bijna nooit voor, waardoor veel verhuurders hier voor kiezen en het beheer veel meer los kunnen laten. Wilt u dit ook? Neem dan contact op met deze verhuurmakelaar!

https://haagen-partners.nl/