Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Het adres voor een op maat gemaakte stalen trap met houten treden

Wilt u weten wat een goed adres is om een op maat gemaakte stalen trap met houten treden te bestellen? Als u een modern interieur heeft dan hoort daar een passende trap bij. Niet alle productietrappen hebben de juiste uitstraling en een trap moet natuurlijk ook passen in de beschikbare ruimte. De oplossing is om een trap helemaal op maat te laten maken zodat hij niet alleen perfect past in de ruimte maar ook in het interieur. U kunt voor een maat gemaakte stalen trap met houten treden bijvoorbeeld terecht bij Holman Trappenmakerij. Dit familiebedrijf is gevestigd in Sprang-Capelle, in Noord-Brabant, en staat al jaren garant voor vakmanschap en ambachtelijk gemaakte trappen.

Een op maat gemaakte stalen trap met houten treden die perfect past

Wat handig is aan een stalen trap met houten treden op maat laten maken, is dat de trap perfect past. Bij dit bedrijf kunt u daarom, voordat ze een offerte opstellen, eerst laten weten wat uw wensen zijn. Ook meten ze zorgvuldig op welke ruimte er is voor de trap zodat deze naadloos zal passen. Vervolgens gaan ze over tot de productie van de trap en het bijzondere is de manier waarop ze dat doen. Ze gebruiken namelijk technieken die misschien ouderwets zijn om hele eigentijdse trappen te maken. En alles doen ze in eigen beheer, van ontwerp tot uitvoering, zodat ze de hoogste kwaliteit en service kunnen garanderen. De doorlooptijd voor een op maat gemaakte stalen trap met houten treden is doorgaans drie weken. 

Bestel een unieke ambachtelijk gemaakte trap bij deze trappenmakerij

Wilt u een stalen trap met houten treden op maat laten maken? Dan kunt u dat overlaten aan deze trappenmakerij in Noord-Brabant. Bij dit familiebedrijf maken ze al sinds 1995 op ambachtelijke wijze trappen en staan ze garant voor kwaliteit en service. Een unieke en ambachtelijke op maat gemaakte stalen trap met houten treden laat u dus maken bij Holman Trappenmakerij.

https://www.holman-trappenmakerij.nl/