Lastmilesolutions
Image default
Tuin en buitenleven

Hoe kiest u het juiste schutting hout?

Een mooie schutting begint bij goed schutting hout. Weet u waar u op moet letten? Het type hout en de kleur en afwerking ervan bepalen voor het grootste deel de sfeer en uitstraling van uw tuin. Ook het type schutting is natuurlijk van belang. Gaat u voor klassiek of toch liever voor modern? Verticale of horizontale planken? Grenen of hardhout?

Maak uw eigen schutting met de beste materialen

Als u een beetje handig bent, dan is het zelf maken van een schutting misschien een goed idee. Op die manier bent u verzekerd van een originele en unieke schutting die helemaal aan uw wensen voldoet. Aan palen, bevestigingsmateriaal en schutting hout heeft u vaak al genoeg. Bijkomend voordeel is dat u lekker buiten kunt klussen.

Uw schutting laten plaatsen door een professional

Bent u iets minder handig, dan is het verstandig om u eerst goed te laten informeren. Weet u bijvoorbeeld hoe diep de palen de grond in moeten om bestand te zijn tegen de soms pittige Nederlandse herfst stormen? Voorkom extra werk en zorg dat u weet waar u mee bezig bent. Natuurlijk kunt u er voor kiezen u helemaal te laten ontzorgen en een schutting te laten plaatsen door een professional. U bent dan verzekerd van een professionele schutting die stevig blijft staan en jaren mee gaat.

Goed advies, goede service

Voor schuttinghout en advies kunt u goed terecht bij Houthandel Van der Heijden. Zij kunnen u adviseren over de juiste soorten en maten hout, en over de afwerking ervan. Ook voor advies over montage en onderhoud kunt u bij hen terecht, of om het hout om maat te laten zagen. En mocht u dat liever hebben, dan kunnen ze de schutting ook voor u plaatsen. Na slechts een paar uur werk ziet uw tuin er helemaal anders uit!

Gerelateerde artikelen

Bezoek nu dé online shop voor elke tuinder en tuinierder

Door een onkruidmachine te huren bent u het onkruid in uw tuin de baas