Lastmilesolutions
Image default
ZZP

Hoe werkt de btw?

Hoe werkt de btw? Wanneer u iets koopt met uw creditcard, moet u een extra toeslag genaamd “BTW” toevoegen. Dit betekent dat de totale kosten van de goederen/diensten hoger zijn dan wanneer u contant had betaald. Bij het online betalen via onze winkelwagen kunt u controleren of er extra kosten zijn. Dan moeten deze kosten worden opgenomen in de eindfactuur die na betaling wordt verzonden. Een account? Bekijk deze site.

Facturen Facturering is één manier om alle transacties tussen partijen vast te leggen.

Een gefactureerde partij ontvangt een kopie van de factuur van de andere partij. Een ontvangstbewijs is niet nodig om de transactie te laten plaatsvinden. Sommige bedrijven kunnen echter een bewijs van levering eisen voordat ze de bestelling accepteren. Ontvangsten moeten altijd vergezeld gaan van bestellingen die telefonisch of via e-mail zijn geplaatst. Ze helpen ervoor te zorgen dat er geen fouten zijn gemaakt tijdens het bestelproces.

Betaalmethoden We bieden verschillende manieren om te betalen. Deze omvatten automatische incasso, bankoverschrijving, PayPal en Sofort Banking. Automatische incasso stelt ons in staat om automatisch geld van uw rekening af te schrijven zonder in details te hoeven treden over hoeveel u elke maand wilt uitgeven. Met bankoverschrijvingen kunt u geld rechtstreeks naar de bankrekeningen van ons bedrijf sturen. Met PayPal kunt u uw eigen persoonlijke PayPal-account gebruiken om uw financiële gegevens veilig op te slaan en te beheren. Om een automatische incasso of bankoverschrijving in te stellen, vult u eenvoudig de relevante formulieren op onze website in. Als u betalingen wilt doen met uw Sofort-bankrekening, neem dan eerst contact met ons op zodat wij u instructies kunnen geven hoe u dit kunt doen. Om een betaling via Sofort te doen, moet u onderstaande stappen volgen: 1) Log in op www.sofortbanking.com 2) Selecteer ‘Betalen’ 3) Klik op ‘Betalen’. 4) Vul het bedrag in dat u wilt betalen 5) Kies welke betaalmethode. 6) Volg de aanwijzingen 7) Als u klaar bent, klikt u op ‘Bestelling verzenden’. 8) Uw betaling is ontvangen. 9) Controleer je afschrift 10) Bevestig je bestelling 11) Ontvang een bevestiging 12).