Intercomsystemen bieden veiligheid

 

Intercomsystemen, daarmee kunt u uw beveiligingssysteem compleet maken. Doorgaans worden deze systemen ingezet in combinatie met een alarmsysteem bij bedrijven, of het is nuttig in appartementencomplexen. Wat u ook in gedachte heeft voor uw intercomsysteem, het is allemaal mogelijk. In dit artikel zal dit verduidelijkt worden door te verklaren waarom intercoms veiligheid bevorderen en welke functies deze systemen hebben. Wilt u direct al advies op maat, of zelf intercomsystemen van topmerken als Dahua vergelijken? Dat kan bij Arend Beveiliging!

Hoe zorgt een intercom systeem voor veiligheid?

Een intercomsysteem is op zichzelf natuurlijk niet iets wat een inbreker buiten houdt, maar in combinatie met goede sloten en alarmsystemen is het een zeer nuttig middel. Intercom systemen geven u namelijk de volledige controle over wie er wel en geen toegang krijgt tot uw huis. Dit kan u doen omdat u weet wie er voor uw deur staat. Dat kan zijn door de identiteit te vragen met een audio connectie, maar het kan ook door middel van beeld aantoonbaar gemaakt worden wie er binnen wil komen.

Verschillende functies intercomsystemen met Dahua als uitblinker

De verschillen in functies van intercom systemen gaan wel wat verder dan audio- en beeld intercoms. Zeker als u het heeft over intercoms van topmerken als Dahua. Dahua is namelijk een merk dat de beste beveiligingsopties kan bieden voor zowel bedrijfspanden als particulieren. Voor kleinere appartementen heeft een intercomsysteem met een lijst van namen en deurbellen genoeg functionaliteit. Voor grotere complexen is er echter een toetsen scherm nodig. Hierbij heeft u zelfs de mogelijkheid een touchscreen te laten implementeren voor een luxe en strakke ervaring. Tegenwoordig is er hierbij tevens de mogelijkheid om naar mobiele apparaten te streamen vanaf de intercom. Zo kunt u, waar u ook bent, via de intercom communiceren en mogelijk zelfs open doen. Heeft u uw keuze gemaakt, of behoeft u wat meer informatie? Neem een kijkje op de website van Arend Beveiliging voor intercomsystemen van Dahua of andere topmerken!

 

https://arendbeveiliging.nl/
Back to Top