Kies als starter voor dit perfecte bedrijfspand in Zevenaar

Bent u gestart met een start-up en heeft u nog weinig middelen voor het huren van een kantoorpand? Of weet u niet of het überhaupt iets voor u is? Dan is het huren van een ‘half kantoor’ ideaal voor u! Maak een afspraak met OC de Pelikaan om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken. Hier deelt u de ruimte met een andere ondernemer en betaalt hiervoor €250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn erbij inbegrepen. Een goedkope en functionele oplossing! Heeft u na verloop van tijd de behoefte aan een kantoorpand voor uzelf? Dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld.

Dit bedrijfspand in Zevenaar heeft alle faciliteiten die u zoekt, en meer!

Het is logisch dat u niet wilt worden geremd in uw werkzaamheden. U wilt creatief zijn en efficiënt uw taken uitvoeren. Lukt dat wel in een kantoorruimte? Kies dan voor eenbedrijfspand huren in Zevenaar via OC de Pelikaan. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Alle denkbare elektra, een lift, snel internet en een goed gereguleerde airco: u vindt het bij OC de Pelikaan. Maar dit is nog niet alles. U parkeert uw auto op eigen terrein, maakt gebruik van de vergaderruimte met beamer en heeft toegang tot de kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de huurprijs!

Versterk uw netwerk tijdens het runnen van uw onderneming in dit bedrijfspand in Zevenaar

Het opbouwen van een netwerk is van belang in de eerste fase van een nieuwe onderneming. U kunt sparren en nieuwe zakelijke relaties op doen. Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimte huurt. Daarnaast ontmoet u hier andere ondernemers, gewoon op de gang of tijdens een van de ‘Open Coffee-sessies’ waarbij zo’n 30 tot 40 ondernemers elkaar ontmoeten. Doet u ook snel mee?

Back to Top