Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Kies de ervaring van deze slager voor een heerlijk stuk biefstuk

De biefstuk is een van de bekendste steaks, en niet voor niets. Het is een heerlijk, mals stuk vlees en in veel varianten te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld een hertenbiefstuk. Door het uithoudingsvermogen van de hert, is dit vlees een stuk donkerder van kleur dan een biefstuk van een rund. De malsheid van een biefstuk hangt vaak ook af van het ras, de leeftijd en het geslacht van het dier. Online slager Beef & Steak heeft al deze kennis op zak en weet de beste biefstukken uit te kiezen voor een heerlijk familiediner of bijvoorbeeld een steakavond met vrienden.

Ga voor een malse bavette voor op de barbecue

Als u lekker wilt gaan barbecueën met vrienden of familie, is de bavette een uitstekende keuze. De bavette, ook wel vanglap of vinkelap genoemd, is een mager stuk rundvlees uit de flank van de rund. Als u aan afwisseling toe bent van de worstjes en hamburgers op de barbecue, is dit stuk vlees perfect. Bestelt u vandaag nog een bavette bij Beef & Steak, dan heeft u die morgen al in huis. Het volledige aanbod van deze specialist bevat:

  • Dubbeldoel Bavette
  • Ierse Bavette
  • Black Angus Bavette
  • Bommelse Blonde Bavette
  • USA grain-fed flank steak

Bestel direct een heerlijk mals biefstukje of een bavette bij deze online slager

Voor een geweldig diner of een heerlijke barbecue kunt u bij de online slager Beef & Steak uitstekend terecht. Deze specialisten hebben genoeg ervaring opgedaan om u van het beste kwaliteit vlees te voorzien. Wilt u bijvoorbeeld uitpakken voor een familiediner? Dan is een biefstuk een goede optie. Bent u eerder op zoek naar een stuk vlees voor op de barbecue? Dan is de bavette een absolute aanrader. Voor meer informatie neemt u contact op met de vleesliefhebbers van Beef & Steak. Zij helpen u graag verder.

https://beefensteak.nl/