Kies uit alle kleuren van de regenboog voor uw kunstgras

Een specialist op het gebied van kunstgras verandert het beeld dat men heeft bij kunstgras voorgoed. Bij gras denkt u toch ook per definitie aan de kleur groen? Dit gaat niet langer op. U kunt er namelijk voor kiezen om kunstgras aan te schaffen in welke kleur u ook maar wilt. Dit is voor speelvelden een geweldig en kleurrijk alternatief. U ziet op speelvelden ook steeds vaker gekleurde afbakeningen van kunstgras. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Johan Cruijff Courts in diverse steden binnen Nederland. Deze speelveldjes zijn ook gemaakt van kunstgras en kennen naast de gebruikelijke groene kleur, ook witte strepen en natuurlijk het gele logo. Dit is slechts een voorbeeld hoe gekleurd kunstgras toegepast kan worden. Bent u zelf benieuwd naar de mogelijkheden om kunstgras te laten aanleggen door de Kunstgrasgigant? Dan is het zeker aan te raden om u te laten adviseren door een specialist op dit gebied.

Kunstgras in diverse soorten

Kunstgras heeft de laatste jaren nogal een revolutie doorgemaakt. Het begon als ondergrond voor voetbalvelden en tennisvelden. In de loop der jaren zijn echter ook steeds meer mensen kunstgras gaan aanleggen in hun eigen achtertuin. Deze populariteit van kunstgras is zeker niet verwonderlijk. Het is ten slotte bijna onderhoudsvrij en het behoudt zijn mooie structuur en kleur ook in de droge en warme tijd binnen Nederland. Dit zijn slechts enkele voordelen, maar al veel consumenten binnen de markt zijn hierdoor overgestapt van normaal gras naar kunstgras. Daarnaast zijn er diverse soorten kunstgras, zo kunt u kiezen uit diverse soorten lengtes met betrekking tot de grassprieten. Dit geeft visueel een heel ander aanzicht, het is dan ook aan te raden om eerst goed na te denken wat voor soort kunstgras u wilt aanschaffen.

Uw kunstgras, ook voor binnen in huis

Gaat de kinderkamer van uw zoon of dochter opnieuw inrichten? En wilt u eens een keer echt iets unieks doen? Dan is het misschien een leuk idee om de vloer te bedekken met kunstgras. U geeft uw kind het gevoel dat die buiten is, terwijl die toch lekker warm in zijn eigen kamer kan spelen. Daarnaast is er kunstgras speciaal ontwikkeld voor binnen. Deze is brandvertragend en dus ook veilig. Is uw zoon een echte voetbalfan, dan is het een idee om een voetbalkamer te maken. Dit geheel maakt u af met een voetbalveld als vloer, gemaakt van kunstgras. Een specialist kan u op de juiste wijze adviseren en u helpen met al uw vragen met betrekking tot kunstgras voor binnen in uw gewenste kamer.

Back to Top