Koop een Case wiellader en andere grondverzetmachines bij deze officiële dealer

Van der Vrande Bouwmachines is officiële dealer van Case Construction Equipment. Ze hebben een ruim aanbod aan verschillende bouwmachines van dit toonaangevende merk. Zoekt u bijvoorbeeld een Case wiellader of andere grondverzetmachines? Dan dit u bij dit bedrijf helemaal goed! Van der Vrande Bouwmachines heeft meer dan 65 jaar ervaring in het verkopen van bouwmachines. Ze hebben een goede, snelle en betrouwbare service en u profiteert dan ook van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. In hun aanbod vindt u verschillende A-merk grondverzetmachines waarvan Case een van de favorieten is.

De verschillende grondverzetmachines van Case

Wanneer u bij deze specialist Case grondverzetmachines wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende machines. Denk hierbij aan een Case wiellader, bandengraafmachines, mobiele graafmachines, minigravers, schrankladers, graaflaadcombinaties en bulldozers. Voornamelijk hun serie wielladers zijn erg populair. Ze bieden die nieuwste modellen aan die herontworpen zijn voor een verbeterde wendbaarheid, veelzijdigheid en productiviteit. De machines zijn onderhoudsvrij en compacter, terwijl de uitbraakcapaciteit en hefkracht verhoogd zijn. De Case wiellader bestaat uit een comfortabele, moderne cabine die optimale bescherming biedt voor de machinist. Daarnaast hebben de grondverzetmachines meer capaciteit en kunnen hulpstukken snel en eenvoudig gewisseld worden.

Neem voor vragen en meer informatie contact op met deze specialist

Heeft u interesse in een Case wiellader of andere grondverzetmachines? Dan helpt Van der Vrande Bouwmachines u graag verder. U kunt de machines bij deze specialist niet alleen kopen, maar ook huren is mogelijk. Wanneer u de bouwmachine maar tijdelijk nodig heeft, is dit een ideale oplossing. De huurprijs wordt berekend op basis van de huurperiode. Hoe langer u de machine huurt, hoe voordeliger het dagtarief. Alleen maar voordelen dus! Wilt u meer informatie over het kopen of huren van grondverzetmachines bij deze specialist? Neem dan contact op met Van der Vrande Bouwmachines. Zij beantwoorden uw vragen graag en geven deskundig advies!

Back to Top