Krap in de tijd? Bestel je nieuwe Meindl schoenen via de webshop van de expert

Je wandelt veel hebt een nieuw paar wandelschoenen nodig voor je volgende wandeling in binnen- of buitenland. Eigenlijk heb je geen tijd om naar de winkel te gaan. Geen zorgen, bij In der Maur Beterlopenwinkel bestel je eenvoudig en snel Meindl schoenen in de webshop. Binnen 2 tot 4 werkdagen heb je de schoenen al binnen. Probeer de schoenen goed uit in huis, loop er bijvoorbeeld een paar keer goed de trap mee op en af. Door de specifieke bewegingen van je voeten weet je zeker of de pasvorm aansluit. Meindl schoenen hoeven niet ingelopen te worden, dus je bent meteen klaar om op pad te gaan!

De Meindl schoenen zijn prijswinnend en dat is niet voor niks

Het is een algemeen feit dat Meindl schoenen van zeer hoogstaande kwaliteit zijn. Vele recreatieve en professionele wandelaars en hikers vertrouwen op Meindl om ze veilig thuis te krijgen. Daarnaast is het merk Meindl diverse keren bekroond door outdoor magazines. Mede hierdoor zijn meerdere modellen, zoals de MFS Vakuum, Aruba GTX en Light Hiker uitgegroeid tot ware klassiekers. Waar je deze prijswinnende klassiekers koopt? Bij de specialist, zoals In der Maur Beterlopenwinkel. Hier worden de Meindl schoenen ambachtelijk bij je opgemeten, zodat je verzekerd bent van een perfecte en fijne pasvorm. Met de schoenen van Meindl haal je altijd een stukje klasse in huis.

Een ruim assortiment Meindl schoenen bij de specialist

Je bent een zoektocht gestart naar nieuwe wandelschoenen? Kies dan een paar uit het ruime aanbod van In der Maur Beterlopenwinkel. Hier hebben ze onder andere Meindl schoenen. Hier vind je wandelschoenen in de categorieën A, A/B en B, van vlakke ondergrond tot aan steilere paden. De profielzolen van de Meindl schoenen zorgen ervoor dat je niet uitglijdt. Kies tussen een Gore-Tex of lederen binnenvoering, net wat je het fijnst vindt lopen. De schoenen met Gore-Tex zijn 100% waterdicht, waardoor je voeten droog blijven als je op modderige paden loopt. Ga je op vakantie? Dan is de Meindl Capri sandaal een heerlijk alternatief voor je wandelschoenen! Deze winkel is Premium Meindl dealer.

Back to Top