Lastmilesolutions
Image default
Boeken en Tijdschriften

Laat een boek drukken of printen bij de experts

Laat je jouw eigen boek drukken of printen, dan is het uiteraard van belang dat dat met de grootste zorg gebeurt. Een prachtig gedrukt boek straalt niet alleen professionaliteit uit, deze gaat ook nog heel lang mee. Een boek geschreven en wil je deze graag laten drukken, of een boek laten printen voor een bijzondere gebeurtenis? Bookadew is jouw partner voor het realiseren van boeken. Je kunt er altijd op vertrouwen dat ze een prachtig resultaat realiseren waar iedereen zijn ogen naar uit zal kijken. Bij dit bedrijf weet je altijd exact wat de kosten zullen bedragen voor je oplage. Ook krijg je direct inzage in het stappenplan voor het drukken of printen van jouw boek. Wel zo prettig; je weet altijd waar je qua geld en tijd aan toe bent. Als je Bookadew in de arm neemt krijgt je altijd de resultaten die je zoekt!

De vele keuzes als je je boek laat samenstellen

Ieder boek is weer anders. Het moet dan ook met specifieke wensen en eigenschappen worden gerealiseerd. Bij deze drukker kun je voordat je je boek laat drukken of printen deze specifieke keuzes maken. Graag hardcover drukken voor een boek dat de tand des tijds zal weerstaan? Of toch liever de goedkopere maar toch mooie softcover laten printen? Verder kies je bij dit bedrijf direct het papierformaat die jij het liefste hebt: A5 (staand of liggend), A4 (staand of liggend), vierkant (210x210mm) of vierkant (290x290mm). Afwijkende formaten zijn uiteraard ook mogelijk. Ook kun je bij dit bedrijf het aantal pagina’s van het binnenwerk (exclusief omslag) bepalen, almede oe je omslag bedrukt wordt, welke papiersoort er gebruikt wordt en tenslotte de oplage.

Jouw drukwerk, perfect geregeld

Bij Bookadew laten ze zich voorstaan op hun jarenlange ervaring met het drukken en printen van allerhande boeken. Zij kunnen je dus altijd het beste resultaat garanderen, ongeacht jouw persoonlijke wensen! Mocht je reeds een keuze gemaakt hebben voor het drukken van je boek? Je krijgt van de experts van dit bedrijf direct een heldere prijsopgave toegestuurd waar overzichtelijk jouw drukproject wordt weergegeven. Zodra je hier akkoord op geeft, gaan zij direct aan de slag om jou zo snel mogelijk je prachtig nieuwe boeken te kunnen leveren. Dat wil jij toch ook?