Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Laat uw emigratie naar Bonaire goed verlopen met professioneel vervoer van uw bagage

Een emigratie naar Bonaire is een grote stap. Maar wie weet droomt u er al jaren van om een aantal jaren of misschien wel uw pensioen op het zonnige eiland door te brengen. Als u dit soort plannen heeft dan vraagt dat om een goede voorbereiding. Dat geldt natuurlijk ook als u gaat emigreren naar Curaçao of een ander Nederlands eiland in de Caribische Zee. U wilt een deel van uw persoonlijke spullen vast meenemen zodat u zich snel thuis zult voelen. Het is dan zaak om dit goed te regelen. Uw spullen moeten op tijd arriveren en het liefst zonder schade. Kies daarom voor een bedrijf dat ruime ervaring heeft in dit soort transporten.

Uw spullen met de juiste zorg en aandacht op transport

Als u voor langere tijd naar een Caribisch eiland vertrekt dan wilt u uw dierbare spullen natuurlijk meenemen. En die moeten dan als het even kan veilig en zonder schade op transport. Carib Intertrans zorgt daar graag voor. Zij zorgen dat uw spullen bij emigratie naar Bonaire aan boord van een transportschip komen. Ook de verzekering en de afhandeling bij de douane wordt geregeld. U weet ruim van tevoren wanneer uw spullen arriveren als u gaat emigreren naar Curaçao. Hier kunt u uw eigen vlucht op afstemmen. Eenmaal gearriveerd kunt u dan direct over uw eigendommen beschikken.  Carib Intertrans heeft connecties ter plaatse om te garanderen dat er zorgvuldig met uw spullen wordt omgesprongen.

Vraag meer informatie aan of een vrijblijvende offerte

Bij een emigratie naar Bonaire komt veel kijken. Een financiële planning maken is dan ook geen overbodige luxe. Dat geldt natuurlijk ook als u gaat emigreren naar Curaçao. U kunt een prijsopgave bij de transporteur opvragen. Deze is vrijblijvend en geeft u een duidelijke indicatie waarmee u rekening moet houden. Als u akkoord gaat met de offerte volgt in de meeste gevallen een bezoek bij u thuis om nadere afspraken te maken.