Lastmilesolutions
Image default
Auto's en Motoren

Mat voor de kofferbak

Nu met dit natte, grauwe weer is een bmw kofferbakmat onmisbaar. Ergert u zich ook aan de viezigheid in uw kofferbak? Wij hebben de oplossing. Sinds kort hebben we ook voor de BMW een kofferbakmat. Deze mat legt u heel eenvoudig in uw kofferbak en het vuil gaat niet meer direct in uw bekleding. Het schoonmaken van deze mat is ook heel eenvoudig. De mat is precies op maat en wordt met een heel gemakkelijk kliksysteem geleverd. Het is heel gemakkelijk om de mat in de kofferbak te leggen en eruit te halen. De mat is van rubber, dus even afspoelen met de tuinslang, laten drogen en klaar!

Eerst zien dan kopen

U vindt het merk van uw auto niet of u heeft speciale wensen. Bij ons is heel veel mogelijk. Het liefst ziet u eerst wat wij voor u gemaakt hebben alvorens u het koopt? Dit begrijpen wij en daarom staat er al een bakje koffie voor u klaar. Van maandag tot vrijdag zijn wij geopend en u bent op deze dagen van harte welkom. Terwijl u wacht, maken wij de bestelling klaar. Wanneer alles naar wens is, installeren wij de mat. Alle zal niet langer dan een half uur duren, u hoeft dus geen complete vrije dag te plannen. Is iets niet naar wens, dan kijken wij gelijk hoe we dit kunnen oplossen.

Wat u nog moet weten

Wanneer u zakelijk bij ons besteld is het mogelijk om online te bestellen. Bij uw registrering in onze webshop geeft u het BTW-nummer aan en hierdoor zal de factuur automatisch zakelijk worden. Dit vindt pas plaats wanneer het mandje compleet is en u de bestelling afrondt. Omdat elke auto uniek is, worden de matten op maat gemaakt. Alle matten worden met een bevestigingssysteem geleverd. Wij bieden u de scherpste prijs, de snelste service en de mat op maat. Wanneer u nog vragen heeft horen wij dit graag.