Lastmilesolutions
Image default
Auto's en Motoren

Onderhoudsbeurt van uw auto nabij Geldermalsen tegen een eerlijke prijs

Wanneer u een onderhoudsbeurt van uw auto wilt laten uitvoeren door een garage in de buurt van Geldermalsen, wilt u dat natuurlijk laten doen bij een transparant en betrouwbaar bedrijf. Wij adviseren u daarom om de specialist Autobedrijf Blom in Enspijk, nabij Geldermalsen, in te schakelen voor de onderhoudsbeurt van uw auto. De specialisten van deze garage hebben meer dan 30 jaar ervaring in het vak en is zeer betaalbaar en betrouwbaar. Transparantie is bovendien erg belangrijk voor deze specialist. Om die reden vindt u op de website een uitgebreid overzicht met de kosten. Zo bent u er zeker van dat u nooit te veel betaalt voor het onderhoud en eventuele reparaties.

Een autobedrijf met een rijke geschiedenis en veel ervaring

Autobedrijf Blom is dé garage nabij Geldermalsen waar u heengaat voor een onderhoudsbeurt van uw auto; groot óf klein. In 1985 is het bedrijf opgericht en heeft het een APK-erkenning gekregen. Dit was in deze tijd erg bijzonder. Tegenwoordig kunt u bij deze garage nog steeds terecht voor een APK-keuring. In 2008 werd het bedrijf erkend door Bovag, waardoor u nog zekerder bent van de kwaliteit. Tegenwoordig kunt u bij Autobedrijf Blom terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties en keuringen, maar ook voor het inruilen van uw auto en het kopen van een occasion. De ervaren medewerkers van dit familiebedrijf stellen u nooit teleur en bieden uitstekende service bij alle diensten.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt

Wilt u graag een onderhoudsbeurt van uw auto laten uitvoeren, een reparatie laten doen, uw auto inruilen of een proefrit maken met een occasion? Maak dan direct een afspraak bij deze garage in Enspijk. U doet dit via de contactgegevens op de website of door het contactformulier van het bedrijf in te vullen. De experts van deze garage helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

https://autoblom.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies een Ford bedrijfswagen uit een uitgebreide selectie

Het voordeel van een Dashcam

Een nieuwe auto kopen; dit moet je regelen