Ontdek dé outdoorshop van Brabant

Als u op zoek bent naar een outdoorshop voor uw outdoor kleding, dan zit u goed bij Schneider Outdoor B.V. Dit is de winkel waar u terecht kunt voor al uw schoenen en uitrusting voor uw outdoor activiteiten. Wanneer u een liefhebber bent van klimmen, wandelen, bergsport, kamperen of trektochten maken, dan zit u te allen tijde goed voor bij deze outdoorshop voor de beste outdoor kleding.

Kleding van topkwaliteit

Door de scherpe inkoop van de outdoor kleding, zorgt dit bedrijf ervoor dat al uw producten die u bij deze outdoorshop koopt betaalbaar blijven. Het gaat hier voornamelijk over duurzame producten van alle A-merken die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Als u bijvoorbeeld outdoor kleding zoekt van Fjallraven, Meindl of The North Face, dan betaalt u bij deze outdoorshop nooit te veel. Daarnaast krijgt u er garantie bij tot het product is versleten.

Ontvang persoonlijk advies

Door de coronamaatregelen is het lastig om maatservice te leveren bij bijvoorbeeld het opmeten van wandelschoenen, een donspak voor het beklimmen van de Mount Everest of een backpack voor de tropen. Dit soort metingen vereisen persoonlijk contact. Daarom staan we u graag te woord per telefoon en nemen wij uitgebreid de tijd voor u.

Maak gebruik van de snelle verzending

Het online bestellen van uw outdoorkleding is ideaal. Met een enkele klik op de knop bestelt u uw nieuwe producten bij onze outdoorshop. Wij bezorgen al uw producten door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Heeft u een bestelling staan van meer dan €70,- worden gratis verzonden.

Bestel eenvoudig online

Als u geïnteresseerd bent in de producten van deze winkel, dan kunt u deze eenvoudig en snel online bestellen. Voor vragen en opmerkingen over het assortiment of over iets anders, kunt u contact met hen opnemen. Hun personeel helpt u zo goed mogelijk verder met het vinden van de juiste outdoorkleding voor u. Raadpleeg de contactgegevens op hun website om contact op te nemen.

Back to Top