School je om tot grafisch ontwerper met goede opleiding

Kijk eens om u heen. Zoals u ziet zijn er veel producten die een verpakking hebben met daarop het logo en een aantrekkelijke afbeelding met betrekking tot het product. Hierbij denk je natuurlijk aan online communicatie, zoals websites en social media, maar ook offline communicatie is nog steeds belangrijk. Klinkt dit als muziek in de oren en wil jij je ontwikkelen tot grafisch vormgever? Volg dan een grafische opleiding bij Linnartz Opleidingengroep. Hierbij ga je met name aan de slag met beeldvorming, kleurenkeuze, typografie, ontwerp, styling design en (huis)stijl. Natuurlijk rekening houdend met het budget én de wensen van de opdrachtgever. Tijdens deze vol- of deeltijdopleiding maak je veelvuldig gebruik van de welbekende Adobe programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop. Bij dit opleidingsinstituut volg je meer dan alleen een grafische opleiding. Zo kun je hier ook terecht voor een hotel management opleiding op het hbo.

Tijdens een hotel management opleiding op het hbo leer je de veranderende markt kennen

Heb je een passie voor de horeca en wil je hier later een goede functie in vervullen? Kies dan voor de opleiding hotel management op het hbo. Vind je dit interessant? Volg dan een hotel management opleiding op het hbo bij Linnartz Opleidingengroep. Zij bereiden jou zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen. Bovendien leer je omgaan met alle snelle veranderingen in de branche en deel je de opleiding helemaal zelf in. Deze en alle andere opleidingen, zoals de grafische opleiding, zijn zowel in voltijd als deeltijd te volgen. Schrijf je snel in!

Volg een vol- of deeltijd opleiding hotel management op het hbo

Nog geen idee wat je wilt gaan doen na je havo of vwo? Kies voor het volgen vaneen studie tot grafisch ontwerper of voor hotelmanager. Volg deze bij een specialist als Linnartz Opleidingen groep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Wil je een voltijd opleiding volgen door twee dagen of avonden per week naar school te gaan? Of gaat je voorkeur uit naar een deeltijd opleiding waarbij je één avond of dag per week lessen volgt? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Liever iets anders studeren? Dan is een grafische opleiding, interieuropleiding of een van de andere opleidingen misschien iets voor jou.

Back to Top