Solidus schoenen voor mensen met gevoelige voeten of een afwijkende maat

Het is soms erg lastig voor je om goede schoenen te vinden. Je hebt namelijk gevoelige voeten of een afwijkende maat. Solidus schoenen zijn dé schoenen die bij je passen! Beterlopenwinkel zorgt ervoor dat jij dan mooie schoenen met een groot loopcomfort krijgt. Of je nu een smalle hiel, een brede wreef of last van pijnlijke voeten hebt, de specialist zorgt ervoor dat je loopt als een kievit. Beterlopenwinkel gaat met hun Solidus schoenen zelfs nog een stapje verder. Zo zijn zij zelfs gespecialiseerd in het vervaardigen van schoenen voor mensen met diabetes en reuma. Deze schoenenlijn is gemaakt van naadloos materiaal, heeft een zachte voering en is antibacterieel. Doordat de voeten optimaal ademen door de bijzondere schoenen van Solidus, zorg je ervoor dat je nooit meer hoeft weg te lopen voor je problemen.

Ga voor een perfecte pasvorm en laat je Solidus schoenen aanmeten bij de specialist

Wil je Solidus schoenen bij een professional laten aanmeten? Zo weet je zeker je schoenen perfect bij jouw voeten passen. Heeft je voet vaak te veel speling in grote schoenen? Of word je er gek van dat je tenen tegen je schoenen aankomen? Dan kan je de hulp van Beterlopenwinkel goed gebruiken. De professionals meten nauwkeurig je voeten op en inventariseren eventuele voetklachten. Zo is naast de lengtemaat ook de breedtemaat van groot belang bij een schoen. Hoewel dit bij standaard schoenen van niet te kiezen is, zitten de exemplaren van Solidus als gegoten door de perfecte pasvorm. Zo kan je rekenen op een perfecte drukverdeling van je voeten, goede schokdemping en uiteraard een prachtig model.

Met Solidus schoenen gun je je voeten rust

Ga voor kwaliteit en kies voor de Solidus schoenen. Zo weet je zeker dat je voeten compleet verzorgd worden. Je koopt deze schoenen bij Beterlopenwinkel. Je hebt nooit meer last van zere tenen. Hoe dat kan? Doordat de ruimte bij de kleine teen in de schoen voorzien is van zacht materiaal, heb je nooit meer last van een drukkend gevoel. Iets dat wel het geval is bij standaard schoenen. Je kiest uit een ruime collectie schoenen van Beterlopenwinkel. Als je voor de schoenen van Solidus met stretch kiest, kan je rekenen op een perfecte hielaansluiting, een ruime keuze in breedtematen en een uitneembare voetenbedden. Alles om ervoor te zorgen dat je met een prettig gevoel de nodige kilometers kunt lopen.

Back to Top