Tips voor het gebruik van een sieraden display

Met een sieraden display trekken retail juweliers en juwelierszaken online direct de aandacht van hun potentiële klanten. Als ze niet snel de aandacht trekken in deze competitieve markt, kunnen ze immers waardevolle verkopen verliezen. Het leven is druk en afleidend en onze aandachtsspanne zijn erg kort. Belangrijk dus om meteen de aandacht te trekken met een verbazingwekkende etalage die de unieke kwaliteiten en persoonlijkheid van uw sieradenlijn onthult.

Hoe gebruikt u uw sieraden display voor een verleidelijke etalage?

Een sieraden display zorgt ervoor dat uw etalage niet rommelig of overvol oogt. Het is een foute gedachte dat hoe meer sieraden getoond worden, hoe eerder mensen naar binnen gelokt worden. Met als gevolg, een etalage vol met zoveel items dat er geen organisatie, focuspunt of zelfs maar de wens van een shopper is om de etalage een blik waardig te gunnen, vanwege veel te veel items die lukraak in de etalage zijn gelegd.

Less is more

In bijna elk geval geldt dat minder echt beter is. Houd daarom voldoende ruimte tussen de verschillende sieraden en leg een aantal grotere, dramatische stukken in de buurt van de boven- en onderkant van de etalage, met een aantal middelgrote en kleinere sieraden netjes ingevuld om hen heen. Nova Sieradendisplays heeft een uitgebreid assortiment om dit te bewerkstelligen. Want verschillende hoogteniveaus zorgen voor een interessante, uitnodigende en aantrekkelijk beeld.

Weet wie uw klanten zijn

Een juwelier moet weten wie de lokale shoppers zijn en inspelen op hun levensstijl, smaak en wensen. Als u zich in een klein landelijk gebied met boeren en melkvee bevindt, zult u een andere etalage moeten maken dan wanneer u met uw winkel in de grote stad gevestigd bent.

Goede verlichting groots effect

Geweldige displayverlichting is de sleutel en zou de cruciale schakel kunnen zijn in een verkoop. Het ontwerp van uw verlichtingssysteem kan die prachtige edelstenen, goud en zilver laten schitteren en glinsteren. U kunt met goede verlichting prachtige effecten creëren, zoals gewenste schaduwen, hoeken, dramatische bewegende verlichting of kleuren die het onweerstaanbaar maken voor potentiële klanten om uw etalage voorbij te lopen.

Back to Top