Voorkom schade; een schone beunkoeler is een blije beunkoeler

Een beunkoeler, en zeker een die wordt gebruikt in de scheepvaart of de offshore sector, kan snel aangetast worden door vuil en roest. Laat hem daarom regelmatig schoonmaken voor een optimaal resultaat. Daarnaast is het ook mogelijk om aan te kloppen bij een specialist voor het onderhoud aan oliekoelers en platenwisselaars. De monteurs en engineers hebben alle kennis en kunde in huis om iedere warmtewisselaar en beunkoeler waar optimaal te laten werken. De verschillende onderdelen kunnen veilig en snel gereinigd worden in een ultrasone reinigingsinstallatie en in chemische dompelbaden. Verder heeft u ook de optie om condensors, tubes, cilinderkoppen, filters en motoronderdelen na te laten kijken. Dat is de service van een erkend bedrijf met jarenlange ervaring.

Warmtewisselaar onderhoud voor een langere levensduur

Aangezien de aanschafprijzen van warmtewisselaars vrij hoog liggen en u al meer dan genoeg kosten te dragen heeft, is het interessant om te weten dat regelmatig onderhoud de levensduur van uw warmtewisselaar kan verlengen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft gediplomeerde medewerkers in dienst die in korte tijd en op een vakbekwame manier onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan een warmtewisselaar. Na de onderhoudsbeurt functioneert de warmtewisselaar weer naar behoren en kunt u er weer voor lange tijd mee vooruit. Dat is natuurlijk wel zo fijn als het nodig is om met een schip een verre reis te maken. Een gespecialiseerd bedrijf kan voor u naast een warmtewisselaar ook een beunkoeler schoonmaken en repareren.

Warmtewisselaar onderhoud voor de scheepvaart en petrochemische sector

De scheepvaart en petrochemische sectoren staan bekend om de corrosieve invloeden die door weer wind en andere schadelijke stoffen worden uitgeoefend op de apparatuur en machinerie van bedrijven. Daarom is het raadzaam om te kiezen voor een erkend bedrijf in de buurt van de Rotterdamse haven. In dit gebied zijn ook veel bedrijven in de petrochemische sector actief. Onderhoud aan een warmtewisselaar of beunkoeler wordt dus voornamelijk uitgevoerd voor scheepsreparatiebedrijven, rederijen, tuinbouwers, installatietechnische bedrijven, fabrikanten van motoronderdelen en petrochemische fabrieken. De gediplomeerde medewerkers van de specialist kunnen in iedere branche uitstekend uit de voeten.

Back to Top