Wat is NEM en wat kan ik ermee?

Wat is NEM? NEM is een blockchain platform dat in maart 2015 werd gelanceerd. NEM is niet alleen een cryptovaluta, maar wil ook meer zijn. Denk bijvoorbeeld aan gedecentraliseerde peer to peer messaging applicaties op de blockchain of het creëren van assets. 

NEM heeft momenteel al een behoorlijke waarde, hierdoor is het nummer 7 op coinmarketcap. De NEM blockchain software wordt ingezet voor een commerciële blockchain genaamd Mijin, deze wordt momenteel getest door financiële instanties en bedrijven in Japan. 

Kopen van NEM bij BItvavo 

Het kopen cryptocurrency bij Bitvavo is zeker aan te raden. De website van Bitvavo is strak en to the point. U kunt een account aanmaken door op registreren te drukken. Daarna vult u enkele gegevens in en dient u de e-mail die u krijgt te bevestigen.

Aan te raden is om het volledige verificatieproces te doorlopen. Tot 2500 euro is dit echter niet verplicht. Mocht de koers echter explosief stijgen van een munt, dan wilt u natuurlijk wel volledig geverifieerd zijn om zonder limiet te (ver)kopen.

 

Back to Top