Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Werkzaamheden voor optrekkend vocht en andere diensten voert dit bedrijf uit

In de afgelopen dertig à veertig jaar is BODIMA uitgegroeid tot een belangrijk MKB. Dit gespecialiseerde bedrijf uit Breda is het enige bedrijf in Brabant dat een totaalpakket kan aanbieden op het gebied van verschillende renovatie- en restauratietechnieken als optrekkend vocht, spouwmuurisolatie en vloerafwerkingen. Bovendien worden inspecties en opnames ook uitgevoerd door de ervaren medewerkers van dit bedrijf. Moeten de gevels van uw pand worden gereinigd? Dan wordt er gekeken welke technieken er het best kunnen worden toegepast. Bij alle werkzaamheden gebeurt dit overigens. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden op de juiste manier worden toegepast en er geen delen van uw pand worden beschadigd.

Bespaar op uw energierekening met spouwmuurisolatie

Als u investeert in spouwmuurisolatie voor uw woning in Brabant, bespaart u daarmee op de energiekosten. De warmte blijft namelijk in uw huis, waardoor u dus niet extra hoeft te stoken. Zo woont u een stuk comfortabeler en betaalt de investering in spouwmuurisolatie zich terug. Hetzelfde geldt eigenlijk voor optrekkend vocht. Als u dit laat behandelen, dan wordt uw woning een stuk aangenamer, omdat de temperatuur goed blijft. Vaak lukt het de deskundigen van BODIMA om uw woning in Brabant al binnen één dag van spouwmuurisolatie te voorzien of om optrekkend vocht te verhelpen. Wacht daarom niet nog langer met contact opnemen, omdat u eigenlijk al snel van de problemen binnenshuis af kunt zijn.

Vraag een offerte aan en ga voor een aangenamer binnenklimaat

Neem contact op met BODIMA in Breda als u last heeft van optrekkend vocht of als u uw huis in Brabant wilt voorzien van spouwmuurisolatie. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Dan vertellen de medewerkers u daar graag meer over. Zij stellen ook met genoegen een offerte op maat voor u op. Ga in zee met dit bedrijf en ga hiermee voor een fijner binnenklimaat in uw huis.