Wilt u laadpalen laten plaatsen? De New Motion laadpaal past bij particulieren en bedrijven

Zou u laadpalen bij uw bedrijf of bij uw huis willen laten plaatsen? Het is zeker een goede overweging om over de New Motion laadpaal na te denken. Deze paal biedt u de ultieme laadervaring, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Als zakelijke gebruiker ontvangt u deze publieke laadpunten zelfs geheel gratis! Het enige waar u dan nog voor betaalt, is het laden zelf. Zo zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal wel heel interessant. Kiest u voor een specialist als Charge Pro, dan weet u ook nog eens zeker dat de specialist de palen geheel komt installeren en monteren, zodat u ze direct kunt gebruiken.

Wat zijn de kosten van een New Motion laadpaal laten plaatsen?

Uiteraard is het zo dat u eerst wilt weten wat de kosten zijn voor het laten plaatsen van een New Motion laadpaal. U wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan! Gelukkig vraagt u bij een specialist als Charge Pro alle informatie gemakkelijk op. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.

Aantrekkelijke kosten voor privé laadpaal of publieke laadpunten laten plaatsen

Het rijden op elektriciteit wordt steeds populairder. Het is dus begrijpelijk dat er meer auto’s op elektriciteit op de weg te zien zijn. Heeft u al een elektrische auto? Dan moet u deze opladen aan een laadpunt. Maar zo’n laadpunt, is dat eigenlijk wel betaalbaar? Bij Charge Pro profiteert u gelukkig van aantrekkelijke kosten voor de privé laadpaal of voor het laten plaatsen van publieke laadpalen. De voordelen? Kostenvrije installatie en onderhoud, vergoeding van de elektriciteitskosten en milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu en kies ervoor laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijfsgebouw, op uw buitenparking of in een publieke binnenparking. Of natuurlijk gewoon bij uw eigen woning. Kom alles te weten over het gebruik van uw laadpaal.

Back to Top