Lastmilesolutions
Image default
Banen en opleidingen

Geef invulling aan een vacature als tekenaar in Amsterdam of Utrecht

Heb jij een vaste hand? Zet jij lijnen met uitzonderlijke precisie? Als jij een technisch tekenaar bent, dan heeft WR een vacature voor jou in de omgevingen van Amsterdam en Utrecht. Met jouw inzet kunnen projecten van start gaan en met jouw nauwkeurige technische tekeningen kan er gebouwd worden. In deze snel groeiende steden is het meer dan ooit nodig dat er goede en ervaren tekenaars zijn, dus solliciteer snel.

Ga aan de slag als technisch tekenaar

Wanneer jij solliciteert op een vacature voor technisch tekenaar in Amsterdam of Utrecht ga jij aan de slag met het maken van tekeningen. Jij krijgt de informatie aangeleverd van jouw collega’s en bereid de tekeningen voor. Uiteraard kan het ook voorkomen dat jij de berekeningen zelf gaat maken, dus ervaring met deze taak is een pre. Waar vroeger tekeningen met de hand werden gemaakt, gaat dit tegenwoordig uiteraard met de computer. Als technisch tekenaar heb jij ervaring met programma’s als AutoCAD, Medusa en/of MicroStation. Het hebben van ervaring met deze tekenprogramma’s is een pre wanneer je solliciteert op een functie als technisch tekenaar in Amsterdam.

Technisch tekenaar in twee van de grootste steden van ons land

Zowel Utrecht als Amsterdam kunnen jouw kwaliteiten als technisch tekenaar goed gebruiken. Nederland groeit snel, zowel economisch als in bevolkingsaantal. Dat betekent dat er veel gebouwd moet worden. Om deze gebouwen te maken moeten er tekeningen zijn. Dat is waar jouw kwaliteiten nodig zijn. Of je nu technisch tekenaar in de Domstad of in de hoofdstad van Nederland wil zijn, er is werk voor jou! Bij WR kun je solliciteren op een vacature voor tekenaar in Amsterdam of in Utrecht. Met jouw cv koppelen de medewerkers van dit bureau je aan een werkgever die bij jou past. Is er een match? Dan kun je snel aan de slag met jouw nieuwe uitdaging.

Gerelateerde artikelen

Aan de slag bij de overheid?

Waarom een uitzendbureau in regio Heerhugowaard inschakelen?

Ontdek jouw droombaan in een laboratorium met uiteenlopende vacatures