Lastmilesolutions
Image default
Internet

5 Voordelen van Microsoft Dynamics 365 Business Central

5 Voordelen van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Het optimaliseren en efficiënter maken van je bedrijfsvoering is dé kerntaak van Microsoft Dynamics 365 Business Central. De reden waarom Business Central zorgt dat je jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau kunt tillen, is doordat ze naadloos samenwerken met het Microsoft 365 pakket. Zo schakel je gemakkelijk tussen alle Microsoft software. Maar er is meer.

 

1. Alles op één plek met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Doordat alles in verbinding staat met elkaar is Microsoft Dynamics 365 op dit moment de enige cloud oplossing. Het voordeel hiervan is dat je op je telefoon, laptop of tablet overal bij je Dynamics applicaties kunt. Dit is inclusief alle opties/mogelijkheden die een goed CRM- en ERP systeem te bieden heeft. Het grootste voordeel hiervan is dat je ook de samenwerking tussen verschillende afdelingen optimaliseert, omdat via deze software alle gegevens en data met elkaar verbonden zijn. 

 

2. Krijg een betere connectie met je klanten

Natuurlijk is het super dat je met Microsoft Dynamics 365 Business Connect je interne processen kunt optimaliseren en efficiënter inricht. Maar doordat de data en gegevens van verschillende afdelingen met elkaar verbonden zijn biedt dit kansen voor jouw klantendata. Met alle klantinformatie van de klantenservice, marketing en sales heb jij een beter beeld van wie jouw klant is en wat zijn customer journey is. Zo sluiten jouw processen en dienstverlening naadloos aan op de momenten wanneer de klant hier behoefte aan heeft. Zorg hiermee voor een maximale klantbinding.

 

3. Binnen een paar klikken productiever 

Doordat medewerkers niet langer meer van afdeling naar afdeling hoeven te gaan om aan input te komen, verhoogt Microsoft Dynamics 365 de productiviteit. Alle informatie van de verschillende afdelingen is gekoppeld en met slechts enkele klikken op de knop kan iedere medewerker zien wat er aan informatie beschikbaar is en hiermee aan de slag gaan. Door de integratie van Microsoft 365 met Business Central kan iedereen makkelijk schakelen tussen alle Microsoft software. Wist je dat je zelfs e-mails met orders direct kunt verwerken in Microsoft Dynamics 365 Business Central? Een paar klikken verder is je order automatisch ingelezen.

 

4. Het is vooral makkelijk in gebruik

Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft als een groot voordeel dat het zo laagdrempelig is in gebruik. Dit heeft te maken met het feit dat Microsoft Dynamics is geïntegreerd met alle (al bekende) Microsoft applicaties. Zelf als je geen uitgebreide technische kennis of achtergrond hebt kun je hier gemakkelijk mee werken. 

 

5. Persoonlijk dashboard 

Ieder persoon is anders en ieder werkt graag op zijn/haar eigen manier. Het dashboard van Microsoft Dynamics kun je aanpassen op basis van je eigen individuele voorkeuren. Het dashboard biedt een real-time overzicht van de verschillende zakelijke aspecten die je graag inzichtelijk wil hebben. Denk hierbij aan pre-sales, resultaten of klantenservice. Met behulp van je verschillende applicaties kun je deze in je persoonlijke Microsoft Dynamics integreren.

 

https://www.abcebusiness.nl/microsoft-dynamics-365-business-central