Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor de beste voorzetapparatuur van het merk Durwen

Een heftruck is een erg handig hulpmiddel in uw bedrijf, maar zonder voorzetapparatuur heeft u er niets aan. Bent u op zoek naar goede voorzetapparatuur? Ga dan naar Durwen Benelux in Drunen. Hier vindt u een ruim assortiment aan apparatuur van het Duitse merk Durwen. Aangezien het merk al meer dan 70 jaar bestaat en sindsdien constant aan het ontwikkelen is, kunt u uitgaan van een uitstekende kwaliteit. Dit blijkt ook uit het feit dat het merk voldoet aan een kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN- en ISO 9001-normen.

De producten

Bij het bedrijf uit Drunen is een groot aanbod aan Durwen-producten te vinden. De voorzetapparatuur is er in alle soorten en maten. Zo zijn er de wat simpelere producten als telescopische vorken en vorkverlengsloffen, maar kunt u er ook terecht voor bijvoorbeeld meervoudige pallethandlers. Daarnaast worden er voorzetvorkborden en werkkooien aangeboden, waarmee u uw heftruck voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. En heeft het hard gesneeuwd? Plaats dan een sneeuwschep aan uw heftruck en schep alle sneeuw gemakkelijk weg.

Weinig onderhoud

De voorzetapparatuur is op zo’n manier gemaakt, dat er weinig onderhoud voor nodig is. Slechts een beperkt aantal onderdelen wordt gebruikt. Wel hebben deze allemaal een lange levensduur. Hetzelfde geldt voor de slijtonderdelen. Bij het onderhoud wordt gebruik gemaakt van de DSP-technologie. Dit houdt in dat de onderdelen makkelijk en snel vervangen kunnen worden, aangezien er voornamelijk gebruik wordt gemaakt van geboute modulaire componenten.

Uitstekende service

Een goede service staat erg hoog in het vaandel bij het bedrijf. En dat is te merken: de medewerkers zijn erg klantvriendelijk. Met vragen of klachten kunt u altijd via het contactformulier of telefonisch contact opnemen en wordt u zo snel mogelijk geholpen. Bovendien biedt het bedrijf niet alleen producten aan, maar ook verschillende cursussen voor uw personeel. Zo kunnen de monteurs een training volgen en wordt er een speciale salestraining aangeboden, die uw personeel helpt zo goed en overtuigend mogelijk te verkopen.

https://www.durwenbenelux.com/