Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw aanvraag voor een haalbaarheidsstudie voor subsidie wordt zo sterk mogelijk onderbouwd

Elk bedrijf maakt in de loop van zijn bestaan heel wat veranderingen door die vragen om tijd, energie, maar ook geld. Wanneer u een investering plant, gaan hier vaak aanzienlijke bedragen mee gemoeid. Wellicht heeft u recht op een subsidie, zoals subsidie voor een haalbaarheidsstudie. De vele mogelijkheden, maar minstens zoveel voorwaarden op dit gebied zorgen er vaak voor dat men door de bomen het bos niet meer ziet. TechForce uit Hilversum staat u graag bij in het aanvragen van uw subsidie, om zo u en uw onderneming in deze doorslaggevende fase te ondersteunen.

Innoveren wordt gestimuleerd

Binnen de Europese Unie is Nederland een van de koplopers op het gebied van innovatie. Dit is gebleken uit meerdere onderzoeken van de Europese Commissie. Onze overheid stimuleert bedrijven continu om vernieuwende producten en diensten te ontwikkelen. Daarvoor zijn belastingvoordelen, kredieten en subsidies in het leven geroepen. Paradoxaal genoeg kan het wel erg lastig zijn om een subsidie zoals bijvoorbeeld een haalbaarheidsstudie subsidie te verkrijgen.

Vragen beantwoorden middels een haalbaarheidsstudie

Een nieuw project start u niet zomaar. Als ondernemer denkt u na over allerlei technische en commerciële vragen. Hoe werkt de techniek? Is er een markt voor mijn product of dienst? Ook zult u willen experimenteren. Alles wat nodig is om deze vragen te beantwoorden, vormt de haalbaarheidsstudie. Dit kan behoorlijk in de papieren lopen. Gelukkig is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor alle activiteiten die u uitvoert om de openstaande vragen te beantwoorden. TechForce uit Hilversum is u graag van dienst bij de aanvraag van een subsidie voor een haalbaarheidsstudie.

Uw partner voor het gehele subsidietraject

De Hilversumse specialist mag zich al sinds 1987 partner van innovatieve ondernemingen, non-profitorganisaties en kennisinstellingen noemen wanneer het aankomt op subsidie- en innovatieadviezen. Het bedrijf ondersteunt het gehele subsidietraject en heeft aan al veel (inter)nationale projecten mogen bijdragen. Behalve middels het aanvragen van een subsidie doet het dat ook door projectmanagement en consultancy.