Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een zeer ervaren duikbedrijf

Heeft u een bedrijf dat op zee of op een andere manier op het water actief is? Zoekt u een duikbedrijf dat u kan helpen met projecten in of op het water? Duik- & Bergingsbedrijf W. Smit B.V. helpt u dan graag. Dit erkende duikbedrijf is al tientallen jaren specialist in het uitvoeren van allerlei projecten op zee, in de buurt van Rotterdam, maar ook elders. Dit kunnen reparaties of inspecties aan damwanden zijn, maar ook grotere of juist kleinere projecten zijn mogelijk. De expertises van deze specialist variëren van inspecties onder water tot zeer grote aannemingswerkzaamheden op zee. Dit zijn natuurlijk allerlei werkzaamheden voor bedrijven, maar ook particulieren maken gebruik van hun diensten, bijvoorbeeld bij inspecties en reparaties aan schepen.

De specialist die actief is voor bedrijven én particulieren

Dit duikbedrijf voert allerlei grote projecten uit in de maritieme wereld, maar ook particulieren kunnen een beroep op hen doen. Heeft u een eigen bootje dat kapot is, of heeft u hier het vermoeden van? Dan komt er een ervaren duiker van dit duikbedrijf langs, die eerst een inspectie doet, en dan de eventuele reparaties uitvoert. Zo kan het probleem snel opgelost worden. Is er geen schade geconstateerd, maar blijkt dat uw schip wel gereinigd moet worden? Dit duikbedrijf voert ook graag de reiniging van uw schip uit. Dit zijn natuurlijk relatief kleine werkzaamheden, maar ook voor grote aannemingsprojecten op zee schakelt u deze specialist in. Dit duikbedrijf benadert u dus voor allerlei projecten.

Vraag deze specialist om hulp

Vermoedt u dat u de hulp moet inschakelen van een gespecialiseerd duikbedrijf, maar weet u niet precies wat het probleem is? Geen nood, deze experts voeren een inspectie uit, zodat ze kunnen bekijken waar het probleem ligt. Gelukkig is er dit gespecialiseerde duikbedrijf, dat ieder probleem boven water krijgt én kan oplossen. Uiteraard werkt deze specialist altijd op basis van maatwerk. Er wordt samen met u een plan van aanpak gemaakt, zodat u weet waar u aan toe bent.

https://wsmit.com/nl/inspectievaartuigen/