Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Wat houdt SEO in?

Zoekmachine optimalisatie is een erg belangrijk onderdeel van zoekmachine marketing. Het word vaak ingezet om met jouw website beter te scoren in zoekmachines. Door je SEO goed op orde te hebben bestaat er een kans dat je bovenaan in de zoekmachine terecht komt. Als website is dit graag wat je wilt, niemand scrolt namelijk 5 pagina’s verder. SEO is in principe volledig gratis als je dit zelf oppakt. Je hoeft namelijk geen geld uit te geven aan campagnes of iets dergelijks. Het nadeel is wel dat SEO erg lastig is als je er geen verstand van hebt. Daarom laten veel mensen dit uitbesteden door een bureau van specialisten met jaren lange ervaring. 

SEO pakketten 

Veel websites verkopen standaard SEO pakketten. Helaas is dit bijna altijd niet het meest optimale. Geen enkele website is het zelfde en waarom zouden deze SEO pakketten dat wel moeten zijn? Het kan zo zijn dat je website al op sommige vlakken goed scoort op SEO. Stel je voor dat jij de technische SEO perfect op orde hebt. Dan is het niet fijn als er in je SEO pakket alsnog technische SEO zit, je betaald hier dan wel voor maar je hebt er niks aan. Daarom zie je steeds vaker dat bedrijven gaan werken metSEO pakketten op maat. 

SEO abonnementen 

De meeste SEO pakketten zijn in abonnementsvorm, je betaald dan per maand voor het pakket. Samen met het bedrijf waar je de SEO laat doen bespreek je dan hoeveel uur per maand waar aan wordt gewerkt. Dus wil jij vooral dat er gewerkt wordt aan content marketing of linkbuilding? Dan zullen hier de meeste uren naar toe gaan zodat u het optimale uit je budget haalt.