Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Pech onderweg?

Wie pech onderweg heeft, kan daar enorm van balen. Het is vervelend want je bent sowieso nog niet op de plaats van bestemming. Het kan niet alleen zo zijn dat je een enorme vertraging oploopt. Het kan ook zijn dat je veel geld kwijt bent omdat je niet lid bent van bijvoorbeeld de ANWB. Toch is de ANWB niet eens de enige oplossing. En, voor sommige mensen ook niet de beste oplossing. Wat kun je doen?

Voorkomen is beter dan genezen

Dat is een waarheid als een koe. Zorg er dus voor dat je van je auto op aan kunt. Ga met mankementjes niet altijd wachten tot de grote beurt, maar ga dan tussentijds al naar de garage. Sommige dingen kunnen ook voor je eigen veiligheid niet wachten.

Ga je met de auto op vakantie? Dan is het mogelijk om vooraf een zomercheck te doen. Je kunt ook kijken of je nog niet voor de vakantie de APK al kunt laten uitvoeren. Je kunt de APK namelijk binnen twee maanden voor de einddatum laten uitvoeren, zonder dat de datum voor de volgende APK vervroegd wordt. Dit kost je dus geen extra geld.

Hoe erg is het nu eigenlijk echt?

Het kan helpen jezelf deze vraag te stellen als je pech hebt. Vaak denken we in grote problemen, maar valt het feitelijk nog wel mee. Zet het weer in perspectief.

Pechhulp Breda

Je kunt ook ter plekke hulp inschakelen van bijvoorbeeld pechhulp Breda. Als je namelijk bij elkaar optelt wat je aan lidmaatschapskosten hebt bij bijvoorbeeld een ANWB, dan is het best een interessante optie om gewoon te zorgen voor een financiële buffer voor noodgevallen bij pech. Als je dan pechhulp in Breda nodig hebt dan kun je gewoon pas bij pech de pechhulp in Breda aanvragen. Garanties zijn er natuurlijk niet, dus je kunt een pechvogel zijn die continue aan de kant van de weg lijkt te staan. Maar hoe groot schat je zelf die kans in?

 

https://sleepdiensttotaal.nl/