Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Waarom zou je magazijn inpaktafels moeten hebben?

Er is nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid fysieke arbeid betrokken in de logistieke sector. Tijdsefficiëntie en een gestroomlijnd verwerkingssysteem zijn erg belangrijk. Om die snelheid te bereiken, moet de werkplek echter ergonomisch worden gebouwd om aan de behoeften van de werknemers te voldoen. Daarom bieden sommige magazijnen beide in hoogte verstelbare werktafels voor hun werknemers. Verstelbare inpaktafels voor een magazijn zijn tegenwoordig steeds gemakkelijker te verkrijgen. Dergelijke tafels helpen werknemers bij het verpakken van goederen die een bedrijf levert.

Hoe werkt een verstelbare inpaktafel?

De hoogte kan slechts één keer passend worden ingesteld door de tafelpoten te verstellen, evenals in hoogte verstelbare werktafels. De hoogte kan worden aangepast door handmatig aan een hendel te draaien of door elektrische bediening te gebruiken. Medewerkers die langdurig op het werk staan, kunnen profiteren van deze eenvoudig te implementeren oplossing. Het kan hen helpen rug- en nek aandoeningen te voorkomen. Je medewerkers voorzien van een in hoogte verstelbare werktafel is een typisch voorbeeld van een ergonomische oplossing die hun beleving zo positief mogelijk kan maken.

Het verschil tussen een handmatige en elektrische inpaktafel

Sommige bedrijven bieden zowel handmatige als elektrische tafels waar hun klanten uit kunnen kiezen. Wanneer de hoogte slechts één of een paar keer per dag aangepast hoeft te worden, is handmatige hoogteverstelling meestal de beste methode om te gebruiken. In situaties waarin de hoogte vaker aangepast moet worden, is een elektrische hoogteverstelling een goed idee. Op dit moment kost handmatige hoogteverstelling bijna hetzelfde als elektrische hoogteverstelling. Daarom wordt elektrische hoogteverstelling in veel magazijnen steeds gebruikelijker. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om voorkeurshoogten vooraf te programmeren.

Waar vind je goede inpaktafels?

Er zijn veel bedrijven zoals Eslogic waar je verschillende soorten inpaktafels kunt krijgen. Zij bieden professionele en bruikbare werktafels die geschikt zijn voor de meeste magazijnen. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ze zijn in staat om standaard tafels met aanpassingen te mixen dankzij hun aanzienlijke ervaring en hun creatieve denkvermogen. Hierdoor kunnen ze elke tafel zo efficiënt mogelijk bouwen. Sommige bedrijven leveren zelfs rollenbanen, werktafels en inpaktafels in één geheel. Je kunt eenvoudig de websites van deze bedrijven opzoeken en zien wat zij te bieden hebben. Zij gaan graag met je in gesprek over deze kwestie. Vind nu de beste inpaktafels voor je medewerkers en koop ze om hun productiviteit te verhogen!