Lastmilesolutions
Image default
Zorg

Fit op z’n Sallands!

Salland onderscheidt zich van andere zorgverzekeraars met een 100% eerlijke zorgpolis voor iedereen. Deze ziektekostenverzekeraar heeft mannen en vrouwen, jong en oud, als verzekerden. Salland is er voor de super gezonden en voor de iets minder fitten. Zo lezen we op de website veel informatie over de zorg uit de WLZ (Wet Langdurige Zorg). 

Door middel van een samenwerkingsverband met Fitchannel.com probeert Salland mensen gezond(er) te laten leven. Dit kanaal staat boordevol fitness video’s en blogs over bewegen en eten. Diverse trainers bieden er hun eigen programma aan. Bij Carlos Lens draait het allemaal om afvallen. Wout en Tatyana hebben een set oefeningen waarbij u veel calorieën verbrandt en alle spiergroepen traint. De work-out van Mark Tuitert zorgt ervoor dat u uw lichaam zo snel en effectief traint, dat binnen no time resultaten worden behaald.

Een interessante blog op Fitchannel.com vinden wij ‘Maak kennis met de squat, de koning der oefeningen’. Door regelmatig te squatten krijgt u sterke, stevige billen en benen. U verbrandt veel calorieën en vet. De coördinatie, houding en lenigheid worden getraind. De oefening gaat als volgt. U buigt uw knieën en duwt de billen naar achteren. Om evenwicht te houden, kunt u eventueel de armen naar voren strekken. Het is wel belangrijk dat de oefening correct wordt uitgevoerd. Op Fitchannel.com staat de squat stap voor stap beschreven.

Een recent artikel dat we aanraden heet ‘Weinig lichaamsvet en toch veel calorieën eten, kan dat?’. De volgende vijf lessen wat betreft voeding en vet worden op een rij gezet.

Wat betreft het laatste punt delen we graag het volgende met je “ (…) Als je voldoende goede voeding binnenkrijgt, gaan je gedachten niet de hele dag naar snelle suikers en calorieën. Waarom zou je een hele dag cheaten als je ook prima af en toe jezelf kunt belonen met een taartje of een glas wijn? Van beheersbaar genieten ga je je ook nog eens goed voelen! (…) ”.

https://www.salland.nl/