Lastmilesolutions
Image default
Zorg

Een schoner gebit krijg je bij mondhygiënist Westland

Niet alleen de halfjaarlijkse of misschien zelfs wel de jaarlijkse controle bij de tandarts is genoeg om je gebit gezond te houden. In principe is het voldoende, maar voor de mensen die houden van een gezond, schoon en wit gebit, hebben naast de reguliere tandartsafspraken ook behandelingen nodig bij de nieuwe mondhygiënist Westland. 

Specialisatie

Mondhygiënist Westland is gespecialiseerd in dit vak en kan je helpen van verschillende problemen af te komen. Bijvoorbeeld wanneer je hinder ondervindt van een slechte adem, tandsteen, of dat je last hebt van je tandvlees op welk gebied dan ook. Wanneer je een roker bent, krijg je aanslag op je tanden. Met een tandenborstel kan je dan lang poetsen, want die aanslag krijg je er zelf niet af. Mondhygiënist Westland kan rokers helpen om de aanslag weer van hun tanden af te krijgen en een witte glimlach achter te laten. 

Tandplak

De meeste mensen hebben last van tandplak, dit ontstaat al snel bij iedereen en voor de hygiëne is het goed om dit te laten verwijderen, ook daarvoor bent u bij mondhygiënist Westland aan het goede adres. De behandelingen bij mondhygiënist Westland worden op een vakkundige en persoonlijke manier uitgevoerd. Doordat je iedere keer dezelfde mondhygiënist hebt die jou behandeld, hoef je niet elke keer opnieuw je verhaal te vertellen en kan je een band opbouwen en voelt het vertrouwd. De praktijk van mondhygiënist Westland is anders dan hoe de meeste tandartsen en mondhygiënisten hun praktijken hebben ingericht. Mondhygiënist Westland kiest bewust voor een inrichting die sfeervol is, zodat de patiënten zich thuis zullen voelen in de praktijk.  

Kinderen

Mondhygiënist Westland behandelt niet alleen volwassenen, maar ook kinderen. Het is een erkend bedrijf die professionele mensen in dienst heeft. Dit geeft een prettig gevoel aan de patiënten die mondhygiënist Westland ontvangt in de praktijk.