Lastmilesolutions
Image default
Tuin en buitenleven

Door een onkruidmachine te huren bent u het onkruid in uw tuin de baas

Bent u het ook beu dat er altijd onkruid in uw mooie tuin te vinden is? Dat er ongewenste planten te vinden zijn in u kleurrijke plantsoenen met bloemen? U bent elk weekend bezig om het onkruid te wieden, maar wat u ook doet, de hardnekkige planten komen altijd terug. Gelukkig bestaat er een uitstekende oplossing voor dit probleem. Bij De Onkruidkoker kunt u namelijk tijdelijk een onkruidmachine huren om het onkruid uit uw tuin te verwijderen. Hoe een onkruidmachine dit verwezenlijkt? Dat vertellen we u graag als u verder leest!

Onkruidbestrijding met heet water

De onkruidmachine die u bij De Onkruidkoker kunt huren doet aan onkruidbestrijding met heet water. Wat is dit juist? De machine verwarmt water tot 98 graden Celsius, waardoor het net niet kookt. Dit water kunt u dan sproeien op het onkruid dat u wilt verwijderen. Door de hitte van het water, sterft het onkruid onmiddellijk en compleet. Dat maakt onkruidbestrijding met heet water net zo effectief: het doodt de hele plant, waardoor het onkruid niet al twee dagen later uw tuin weer ontsiert. Onkruidbestrijding met heet water biedt bovendien nog een belangrijk voordeel. In tegenstelling tot heel wat andere producten, zoals pesticiden, is deze methode milieuvriendelijk. Er worden namelijk geen giftige middelen ingezet, enkel heet water.

Een onkruidmachine huren of kopen doet u bij dit bedrijf

Wilt u ook doen aan milieuvriendelijke onkruidbestrijding met heet water in uw tuin? Aarzel dan niet om contact op te nemen met De Onkruidkoker over het huren van een geschikte onkruidmachine. De experts binnen het bedrijf vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u bovendien liever een onkruidmachine kopen dan huren? Omdat u het als hovenier wilt gebruiken in de tuinen van uw klanten? Ook daarvoor kunt u uitstekend terecht bij De Onkruidkoker voor een passende oplossing.